BMC Software: munkaütemezési megoldás SAP környezetben

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. november 14. 17:27
A BMC Software CONTROL-M ütemezési megoldása elsőként kapott tanúsítványt az SAP-tól arról, hogy megfelel az SAP új ütemezési szabványának. Az SAP AG-vel együttműködve a BMC újraértelmezte és kialakította az SAP megoldások számára az új munkaütemezési szabványt, ami az új CONTROL-M for SAP kifejlesztéséhez vezetett. Ez a megoldás annak az együttműködési megállapodásnak az eredménye, amelyet a BMC és az SAP tavaly februárban írt alá a közös fejlesztésekről. Az új CONTROL-M megoldást itthon először november 28-án mutatják be a cégek közös (BMC Magyarország, SAP és T-Systems) konferenciáján a Hotel Intercontinentalban.
A BMC bizonyítványa azt ismeri el, hogy a CONTROL-M zökkenőmentes összekapcsolása a - háttérmunkát végző, külső - interfésszel az SAP környezethez (XPB2.0) tökéletesen alkalmazkodik, és az adatfeldolgozások ütemezése hatékonyabbá vált. A megújult CONTROL-M az első és egyetlen, tanúsítvánnyal rendelkező megoldás, amely gördülékeny üzletmenetet biztosít az SAP ügyfelei számára.

Az új eljárás a korábbinál lényegesen automatizáltabb módszer, mert lehetővé teszi, hogy az SAP megoldások adminisztrátorai a párhuzamos munkafolyamatokat nagytömegben is felügyelhessék. A feladatok egyidejű nyomon követése hármas sikerrel kecsegtet: - az üzleti projekteket pontosan be lehet fejezni; - fontossági sorrendet lehet felállítani a munkák között (amivel az adminisztrátorok ellenőrizhetik az eseményeket és a bejövő váratlan feladatokat, s elkerülhetik a túlterheléseket); - az automatizálás miatt az adminisztrátorok közben egyéb feladatokra is összpontosíthatnak.

A BMC Magyarország, az SAP Magyarország, a T-Systems Unisoftware konferenciája 2002. november 28-án a Hotel Intercontinental Duna termében kerül megrendezésre. Témája: az SAP rendszerek üzemeltetésének és működtetésének hatékonyabbá és biztonságosabbá tételének lehetőségei.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50