A HP arat a jogi szférában

Kiss Ádám Zoltán Kiss Ádám Zoltán, 2002. november 25. 21:49
A Hewlett-Packard bejelentette, hogy 50 millió dollárnyi szerződést kötött az elmúlt néhány hétben a jog területén tevékenykedő cégekkel, a vállalat komoly eredménynek tartja az üzletek létrejöttét.
A HP számára azért komoly siker az 50 milliónyi szerződés, mert a vállalat új stratégiájának létjogosultságát igazolja, miközben a feltörő ellenlábasok, mint például a Dell az alacsony árakkal operálnak, a HP megpróbál a minőség felől közelíteni, és utánamenni a vevők egyedi igényeinek.

A jogi alkalmazások sokszor egyedi konfigurációkat kívánnak, és a rengeteg vállalakozás komoly fizetőképes piacot jelent. A HP olyannyira hisz az iparágakra szabott modellekben, hogy külön weboldalt is létrehozott az ügyvédi irodák, jogi cégek számára a http://www.hp.com/go/legal címen. A kiemelt pontok között található a könnyen használható digitális aláírásrendszer, a csökkentett papírfogyasztás és más területspecifikus megoldások előnyben részesítése.

Jim Milton, a HP elnökhelyettese szerint sikerült megérteniük a jogi cégek elvárásait, és megfelelni azoknak, ez a siker kulcsa. Tény, hogy a jog területén nem csak a nyersanyag megtakarítása előny, de a munka hatékonysásának növelése is kulcsfontosságú, mivel a technikai feladatok megoldásával töltött órákat a cégek nem számlázhatják ki a klienseknek.

Kulcsszavak: jog HP HPQ

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50