Star Trek mobilkörnyezetben

Kollár Csaba, 2002. november 29. 22:55
A Digital Bridges bejelentette, hogy elkészült i-mode kompatibilis mobiljátékával, mely a Star Trek First Duty nevet viseli, s mellyel elsőként a németországi E-Plus szolgáltató ügyfelei találkozhatnak.
A játékban - i-mode környezetben - a játékosok a Starfleet Academy hallgatói lehetnek, finomíthatják, fejleszthetik képességeiket az űrhajózás és az intergalaktikus küzdelmekben.

"A Star Trek First Duty egyesíti a legkifinomultabb játékot a világon mindenhol ismert márkanévvel" - nyilatkozta Brian Greasley, a Digital Bridges vezetője. Majd hozzátette: "örömmel tölt el bennünket, hogy a világ minden táján népszerű film mobiltelefonokra fejlesztett változatában a filmhez hasonló élménnyel ajándékozhatjuk meg a játék iránt érdeklődőket."

A Star Trek First Duty ugyanis egy egyjátékos interaktív felfedezős játék, ahol a játékosokat felveszik a Starfleet Academyre, azzal a céllal, hogy a zöldfülű újoncokból magasan képzett Starfleet Officerek (csillaghajó-parancsnokok) legyenek. A játék öt szinten játszható. Minden szinten feladatok és tesztek találhatók, melyeket sikeresen kell megoldani ahhoz, hogy a következő szintre léphessünk.

A Star Trek First Duty i-mode-os verziója teljesen színes grafikájával és a filmben megismert Star Trek-karakterekkel kínálja a játék élményét. A játék kommunikációs kampánya szerint "a Star Trek First Duty a mobiljátékosoknak kedvet csinál ahhoz, hogy megismerjék az egész univerzumot".

Kulcsszavak: +fohir mobilszolg játék

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50