A legsikeresebb mobiljátékok

Kollár Csaba, 2002. december 7. 16:51
Az angliai központú telekommunikációs vállalat a Telecom One nyilvánosságra hozta az első független listát a tíz legjobban keresett (legtöbbet letöltött) mobiljátékról.
A lista élén a Space Invaders (Csillaghódító) áll. Ez a klasszikus játék héttérbe szorított két új jövevényt, a Super Golf-ot és az Iceblade Penguin (Jégpenge Pingvin). A további játékok a harmadik helytől lefelé: PhantomEagle 3D (Fantomsas 3D), New Skool Skater (az új sulikoris), Zapper Racing (Pokoli Futam), Combat Tank Attack (Tankakció), Zapper (Zapper), Fruit Machine (Játékautomata) és Fishing King (Halászkirály).

"A Space Invaders több havi statisztikát összevetve is az első helyen van. Ez egy klasszikus játék, melyet a mobilosok nagyon szeretnek játszani. Érdekes, hogy annak ellenére, hogy új és új játékok születnek, mégis ez viszi a prímet" - nyilatkozta Julian Jones a Telecom One vezeték nélküli játékfejlesztésekért felelős vezetője.

A mobiljátéklistát a Telecom One leányvállalata, a TV csatornaként és portálként működő TX1 állította össze. A TX1 Anglia első speciális TV csatornája, melyet mobiljátékok számára hívtak életre, s mely digitális műholdról fogható. A lista alapját a TX1 csatornáról, a vállalatok site-jairól, vagy egyéb portálokról történt letöltések jelentették.

Kulcsszavak: játék mobilszolg

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55