Pannon-reklámzenéből aranylemez

Kollár Csaba, 2002. december 9. 20:58
A Pannon GSM "Csók" filmjének dala hozta meg a sikert a Hrutka-Winchester párosnak.
Tizenötezer eladott példány után aranylemez lett Hrutka Róbert és Jamie Winchester It's your life című albuma. A korong címadó slágere annak idején szokatlan módon a rádióállomások helyett először a tv-ben mutatkozott be - főműsoridőben. A dallam a Pannon GSM-imázsfilmen keresztül lopta be magát a közönség szívébe.

Hrutka Róbert és Jamie Winchester kilenc éve, egy debreceni rendezvényen találkozott először, és bár külön-külön több mint százötven nagylemezt köszönhet nekik a hazai zenei világ, az It's your life az első közös albumuk. A bemutatkozás sikere minden reményt felülmúlt: a lemez Spanyolországban is a slágerlisták élén táncol, a tervek szerint hamarosan Jamie szülőhazájában, Írországban is hallható lesz a "Csók-film" szívhez szóló dala, február végén pedig megjelenik második lemezük is, rajta egy újabb Pannon GSM-imázsszámmal.

"Ha nincs ez az imázsfilm, talán a lemezt sem tudtuk volna megcsinálni", mondja Hrutka Róbert. A zeneszerző évek óta a Pannon GSM zenei arculatának egyedüli felelőse. Az It's your life mégsem felkérésre született meg: a már korábban megkomponált alaptémára Jamie Winchester szerzett a film hangulatát és üzenetét megragadó szöveget.

A Pannon GSM-film is sokat köszönhet azonban a dalnak. A zuhogó esőben egymásra találó fiatalok történetét rendező Herendi Gábor egyformán fontosnak vallja a képet és a hangot. "Robi azonnal ráérzett a film hangulatára, és rögtön ezt a dalt ajánlotta hozzá. Az It's your life már szöveg nélkül, demováltozatában is mindannyiunkat megfogott, az egész stáb rajongott érte. A zenének, és nem utolsósorban Jamie Winchester bámulatos hangjának is köszönhető, hogy a 'Csók' tizenkét éves pályám talán legkedvesebb filmje lett."

Kulcsszavak: reklám zene Pannon GSM +fohir

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50