A HP Magyarország minősített Cisco IP-telefónia szakértő

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. december 13. 14:55
A HP a harmadik magyar vállalat, amely megszerezte a szakértői minősítést és ismét Gold partner.
A HP Magyarország öt mérnöke, Fényi Tibor, Puri László, Telek Balázs, Török Péter és Veresegyházy Szilárd eredményes vizsgái révén minden, a "Cisco IP Telephony (IPT) Revised" minősítéshez szükséges feltételnek megfelel, és így hivatalos, a legújabb és eddigi legszigorúbb szabványrendszer szerint minősített Cisco IP-telefon szakértővé vált.

Az IPT szakértői minősítés elnyerésének kettős jelentősége van. Egyrészt a Matáv és a Getronics után a HP Magyarország a harmadik hazai vállalat, amelyik megszerezte ezt a bizonyítványt. Ez minden bizonnyal további lendületet ad majd a HP Magyarország eddig is sikeres IP-telefon szakértői üzletágának.

A minősítés másik, nem kevésbé fontos jelentősége, hogy a HP újabb bizonyítékát adta annak: a legszigorúbb feltételeknek is megfelelve a legmagasabb szinten minősített Cisco szakértő és megoldásszállító. Az új HP egyik elődvállalata, a Compaq Computer Magyarország Kft. tavaly ősszel nyerte el a legmagasabb Cisco partneri minősítést, a Gold szintet, amit nemrégiben újított meg. A vállalat évek óta az egyik legfelkészültebb Cisco termék- és technológia-szakértő, 1999-ben megkapta a Silver Partneri elismerést is. A vállalat a most elnyert elismerés elődjével, a 2001. december 31-én megszűnt "IP Telephony" specializációval is rendelkezett.

Mint ismeretes, a HP-val idén májusban összeolvadt Compaq 2001. februárjában bejelentette, hogy globális stratégiai együttműködésbe kezd az internetes hálózati megoldások terén világszerte piacvezető Cisco Systems-szel. Céljuk azóta is változatlan: a nagyvállalati ügyfelek termelékenységét növelő, költségeit csökkentő és kommunikációs lehetőségeit tovább bővítő IP-telefónia elterjedésének felgyorsítása. A megállapodás folytatásaként immár az új HP népszerűsíti a Cisco beszéd-, kép- és integrált adatátviteli architektúráját (AVVID), amely előtesztelt, integrált, nyílt rendszerű hálózati megoldásokat biztosít a nagyvállalatok számára.

Kulcsszavak: HPQ-hu +céginfo iptelefon

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36