A Miss Internet Hungary győztese válaszol az internetezők kérdéseire

Szalay Dániel, 2003. január 2. 13:38
A Modem Idők segítségével bárki kérdezhet ma este a Miss Internet Hungary 26 éves szépségkirálynőjétől a Petőfi rádió 22 órakor kezdődő adásával egy időben az internet egyik chatszobája segítségével, illetve a számítógépes talkshow-hoz előzetesen e-mailben eljuttatott kérdések közül is válogatnak néhányat, amit Sztanek Krisztina a rádióban fog megválaszolni - tudta meg a Prím Online Szilágyi Árpádtól.
Ahogy arról a Prím Online már beszámolt (lásd http://www.hirek.com/cikk.prm?id=32991), a huszonhat éves Sztanek Krisztina lett a Miss Internet Hungary 2002 internetes szépségverseny gyõztese. A gyõztes nevét néhány nappal ezelőtt, ünnepélyes keretek között hirdették ki egy budapesti mulatóban. A voksolás SMS segítségével zajlott, de a legnagyobb szerepe az internetnek volt.

Sztanek Krisztina, valamint a Miss Internet Hungary verseny szervezője ma este a Petőfi adó Modem Idők című műsorának vendégeként válaszol a műsor asztaltársaságának kérdéseire, de bevonják a kérdezésbe az internetezőket is: a Modem Idők honlapjáról (http://www.net.hu/modemidok) is elérhető Gyalogló Chat (http://chat.gyaloglo.hu) Csüti-Csati szobájában feltett, vagy az előzetesen a modemidok@hungary.com címre küldött levelekben megfogalmazott kérdéseket is tolmácsolni fogják az Internet Szépének és a szintén jelen lévő szervezőnek. A beszélgetés elsősorban arról szól majd, hogyan zajlik egy ilyen internetes verseny.

Természetesen ezenkívül más érdekességek is lesznek a talkshow ma esti műsorában, ám erről Szilágyi Árpád műsorvezető egyelőre nem kívánt részleteket elárulni, csupán annyit mondott, hogy ezúttal is lesz játék, melynek során a Modem Idők fórumának játék topikjában (www.forumnet.hu/modemidok) az első helyes válaszadó megnyerheti a Symantec NortonAntiVirus 2003-as vírusírtójának magyar nyelvű változatát, továbbá a Prím Média által megjelentetett Internet Kalauzt és Business Online-t, valamint az IDG kiadó PC World magazinját.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14