FotexNet: rekordforgalmat hozott a karácsonyi szezon

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2003. január 2. 16:37
Rekordforgalmat hozott a karácsonyi szezon a FotexNetnek. Az évi forgalom egyharmadát decemberben bonyolította az áruház, amely elsősorban a karácsonyi vásárlási láznak volt köszönhető, de kiemelkedő volt a tízmillió forintos szilveszter napi forgalom is.
A 2002. évi összes vásárlások egyharmada decemberben történt, ami a novemberi, átlagon felüli vásárlásoknak is a háromszorosa volt. Az év vége nemcsak a karácsonyi vásárlási láz miatt volt meghatározó és fontos az áruház bevételeinek szempontjából, hanem azért is, mert az Ingyenlottó nyeremény bónokat december 31-ig kellett levásárolniuk a játékosoknak, melyek értéke közel 70 millió forint volt a 2002. évben. A nyeremények levásárlása jelentősen megnövelte a szilveszter napi vásárlások értékét, amely elérte a tízmillió forintot.

Az ünnepek előtt boráruházzal, csokoládéáruházzal és újság-előfizetéssel bővítette kínálatát a FotexNet. A legkeresettebb termékeknek azonban továbbra is a szoftver-hardver és a műszaki cikkek bizonyultak, de a könyvek, szépségápolási termékek, CD-k és DVD-k is nagy érdeklődésre tartottak számot. Kertész Imre könyveinek óriási sikere volt a vásárlók körében, annyira, hogy a könyvtoplista első öt helyét az író remekművei foglalták el. Szintén a legkeresettebb termékek körébe tartozott a Hofi tükre DVD és a kizárólag interneten megvásárolható zenélő, táncoló, Fradi-drukker hörcsög, melyek a toplisták vezető helyeit foglalták el.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55