Tavaly 900 ezren csatlakoztak a Westelhez

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2003. január 8. 16:58
2002-ben a Westel a hazai GSM szolgáltatók közül a legtöbb új, köztük néhány, a világon és Európában elsőként elérhető szolgáltatással, valamint több új díjcsomaggal megőrizte piacvezető pozícióját. Tavaly több mint 900 ezer ügyfél csatlakozott a 06-30-asok táborához.
A Westel 2002 végén 3 millió 402 ezer ügyfelet szolgált ki, azaz Magyarországon minden harmadik emberre jutott egy Westel-előfizetés. Az előző évhez képest 36 százalékos ügyfélszámbővülés elsősorban a Domino kártyáknak köszönhető, emellett sokan választották a hét különböző, lebeszélhető havidíjú aranytárskártyás díjcsomag valamelyikét is.

Az ügyfelek között a beszélgetés mellett az SMS örvend nagy népszerűségnek. A rövid szöveges üzenetek a személyek közötti üzenetváltás mellett számos új szolgáltatás - így az Európában elsőként bevezetett Mobilbank - használatát biztosítják. Az SMS forgalom erőteljes növekedése 2002-ben tovább folytatódott, csak az előfizetők által elküldött üzenetek száma megközelítette a 600 milliót, a teljes SMS-forgalom pedig ennek többszöröse volt. A saját tartalomszolgáltatásnak köszönhetően egyre népszerűbb a WestelWAP, amelynek oldalait havonta már több százezren keresik fel.

A Westel tavaly áprilisban vezette be teljes körű kereskedelmi MMS szolgáltatását, és Magyarországon elsőként tette lehetővé, hogy ügyfelei külföldön is küldhessenek és fogadhassanak fényképes üzeneteket. Azóta az MMS mellett a Westel Nokia 7650-es készülékkel rendelkező ügyfelei akár a készülék kamerájával rögzített rövid videófájlokat készíthetnek és küldhetnek másik Nokia 7650-es telefonra vagy e-mail címre. A Westel Magyarországon többek között először vezette be a WAP-os fizetés, a WLAN, valamint a WAP-on és SMS-ben egyaránt elérhető helyfüggő szolgáltatásokat. A társaság megújította a WebShopot, ahol a vállalat termékei 24 órán keresztül kényelmesen és kedvező feltételek mellett vásárolhatók meg.

A Westel 2002-ben Domino7 néven új prepaid, Társalgó néven új havidíjas tarifacsomagot vezetett be, az adatforgalom ösztönzésére és a gyors csomagkapcsolt adatátvitelt igénylő szolgáltatások előnyösebb használata érdekében Magyarországon először kínált havidíjmentes GPRS WAP és internetelérést.

Kulcsszavak: Westel MTR +céginfo +fohir

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50