Morgan Hill: teljes körű kommunikáció a NextiraOne-nak

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2003. január 13. 12:20
A NextiraOne Magyarország teljes körű kommunikációs tevékenységének elvégzésére kiírt tenderét nyerte meg a Morgan Hill Consulting. A korábban az Alcatel e-business üzletágaként ismert cég új szolgáltatások és termékek bevezetésével jelenik meg az IT- és telekomszektorban, és piaci bevezetéséhez kapcsolódó, illetve további kommunikációs tevékenységeinek ellátására kérte fel az ügynökséget.
Az kommunikációtechnológia teljes palettáját lefedő NextiraOne Magyarország ügyvezető igazgatója, Tóth Ottó elmondása szerint a kft. továbbra is ellátja Magyarországon az Alcatel üzleti kommunikációs piacra szánt termékeinek és megoldásainak kis- és nagykereskedelmét, telepítését és üzemeltetését, ugyanakkor további gyártók termékei kerülnek be a kínálatukba és új szolgáltatásokat is nyújtanak ügyfeleiknek. Példaként említette a hálózatbiztonsági megoldások telepítését és ellenőrzését, illetve teljes IT-rendszerek üzemeltetését.

"Az ezen új tevékenységi körökkel kiegészülő portfólió kommunikációjára, valamint a magyarországi leányvállalat arculati elemeinek tervezésére, kivitelezésére kerestünk egy magyarországi, de meggyőző ügyfélkörrel és biztos szakmai háttérrel bíró ügynökséget, amire a Morgan Hill-ben találtunk rá" - tette hozzá Tóth Ottó.

Az ügynökség olyan partnereket kezel, mint a KLM Holland Királyi Légitársaság, az Európai Bizottság magyarországi delegációja, vagy - egy kiemelkedően sikeres kampány erejéig - az Amstel Sörgyárak Rt. Heineken divíziója.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36