Részvénytársasággá alakult az LNX

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2003. január 14. 20:00
Az LNX - amely a KFKI Csoport tagja - 2003 január 1-től részvénytársasággá alakult. A vállalat megváltozott neve: LNX Hálózatintegrációs Részvénytársaság, röviden: LNX Rt.
A cég korábbi években tapasztalt dinamikus fejlődése a nehezebb gazdasági viszonyok, az infokom szektor válsága ellenére sem torpant meg. Az új kihívásokra a stratégiai és operatív irányítás szétválasztásával, a társasági forma átalakításával is válaszol a tulajdonosi kör.

Az LNX alaptevékenységből származó nettó árbevétele 2002-ben 6,8 MrdFt volt mintegy 3 MrdFt hozzáadott érték mellett. A megfelelő nyereséget a menedzsment a vállalati költségek szigorú kézbentartásával, rugalmas munkaerőgazdálkodással valamint a kevésbé eredményes tevékenységek elhagyásával érte el.

Az LNX, mint piacvezető hálózatintegrátor továbbra is azt tekinti küldetésének, hogy partnerei, ügyfelei üzleti eredményességét elősegítse. Ennek érdekében a hagyományos infrastrukturális tevékenységeket folyamatosan bővíti, szakemberei a világ vezető gyártóinak legújabb termékeivel, technológiai ismeretével állnak az üzletfelek rendelkezésére. Az LNX 2003-ban tovább kívánja növelni részesedését az IT infrastuktúra építés és biztonság területén a hazai piacon.

Kulcsszavak: +céginfo LNX

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14