Az MSN elindította speciális SMS szolgáltatását

Kollár Csaba, 2003. január 15. 20:22
Az MSN elindította új SMS szolgáltatását, ami lehetővé teszi, hogy a felhasználók automatikusan adjanak (csatoljanak) képeket a szabványos szöveges üzenetekhez.
Az olyan ikonok (logok), mint pl. a South Park kedvenc figurái automatikusan hozzáadhatók a szöveges üzenethez egy rövid számsoron keresztül. Az így létrehozott üzenet 1 Ł-ba kerül, és jelenleg csak a Nokia és a Sony Ericsson által gyártott modellekkel hozzáférhető. Igaz, hogy egyelőre viszonylag kevés az a kép, ami az üzenetekhez csatolható, mégis úgy látja az MSN, hogy egy népszerű szolgáltatást indított útjára.

A most bemutatott szolgáltatás neve MagicTXT, és a kaliforniai központú FunMail, illetve a németországi Convisual fejlesztette ki.

Az MSN egyébként bővíteni kívánja kapcsolatát többek között a Match.com-mal, annak érdekében, hogy Japánban és Európában új adatszolgáltatásokat indítson el. A Match.com szóvivője úgy nyilatkozott a kapcsolatról, hogy "habár jelenleg nem vagyunk jelen a japán piacon, mégis úgy gondoljuk, hogy az MSN-nel való együttműködésünk a legjobb megoldás arra, hogy betörjünk az új piacra."

Kulcsszavak: mobilszolg MSN

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55