Újévi változások a MÁV Informatika Kft.-nél

Fekete Gizella, 2003. január 17. 12:04
2003. január 1-jétől a belső működés korszerűsítése és a hatékonyabb piaci működés érdekében Hosszú Sándor személyében új vezető került a MÁV Informatika Kft. értékesítési és üzletfejlesztési szervezetének élére. Az év elejétől új névvel és szellemiséggel működő egység munkatársa lett a Hosszú Sándorhoz hasonlóan a KFKI-csoporttól érkezett Szondy György is.
Már 2002. november 6-án megkezdte működését a fokozott biztonságú Trust&Sign elektronikus aláírás-hitelesítő központ, s a minősített hitelesítő központ kialakítása is folyamatban van. Akkreditálása ez év első negyedévében várható. Az Outsourcing üzletágon belül önálló PKI üzleti egység jött létre, az ügyfelekkel és vevőkkel pedig külön ügyfélkapcsolati Iroda foglalkozik.

A MÁV Informatika Kft. eddig is nagy figyelmet fordított a minőségirányítás és az informatikai biztonság területére. NATO-beszállítói pozíciója megköveteli a nemzetbiztonsági követelmények szerinti működést. Mivel a következő időszakban nőni fog mindhárom terület jelentősége, a komplex feladatok ellátására a MÁV Informatika Kft. külön biztonsági szervezetet hoz létre.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14