SAP NetWeaver: ágazatvezető integrációs és alkalmazásplatform

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2003. január 21. 20:29
Az SAP bejelentette heterogén informatikai környezetek kezeléséhez kifejlesztett, ágazatvezető integrációs és alkalmazásplatformja soron következő elemeinek bevezetését. A teljes körű interoperabilitást nyújtó platform a Microsoft .NET és az IBM WebSphere környezetekkel is együttműködik.
Az SAP NetWeaver segítségével a felhasználó szervezetek zökkenőmentesen elvégezhetik különböző technológiákhoz és szervezetekhez tartozó emberi erőforrásaik, információik és üzleti folyamataik integrálását. Az új technológiát még magasabb szintre emelve, az SAP teljes körű együttműködést biztosít a Microsoft .NET és az IBM WebSphere (J2EE) felé - ezzel elérhetővé teszi ügyfelei számára a heterogén környezetek menedzseléséhez szükséges rugalmasságot, továbbá egyszerűbb és költségtakarékosabb működésükhöz is hozzájárul.

Az SAP NetWeaver az SAP megoldásainak bevetésre kész, szolgáltatásorientált platformja, amely a cég most bemutatott vállalati alkalmazásmodelljére, az új ESA-architektúrára (Enterprise Services Architecture) épül. A mySAP Technology 2001-es bevezetésekor az SAP az elsők között biztosított ügyfeleinek kollaboratív működést támogató technológiai platformot. Mostantól az SAP bevált technológiakészletének fejlett iterációjaként értelmezhető SAP NetWeaver alkotja az SAP megoldáskínálatának gerincét, és teremti meg azt a komplett, nyílt és rugalmas infrastruktúrát, amelynek segítségével a vállalatok új értékhez juthatnak meglévő informatikai beruházásaikból.

Kulcsszavak: SAP ügyvitel

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55