Megjelent az Adobe LiveCycle Enterprise Suite család

forrás Prim Online, 2007. június 9. 13:59

Az Adobe Systems bemutatta az Adobe LiveCycle Enterprise Suite (ES) integrált folyamat automatizáló szoftvercsaládot, amely hatékonyabbá teheti a vállalkozások és a kormányzatok kapcsolatát az ügyfelekkel, az állampolgárokkal, a partnerekkel és a beszállítókkal. A LiveCycle ES az Adobe Flex és PDF technológiák integrálása mellett az Adobe Flash Player és az Adobe Reader elérhetőségét kihasználva új alkalmazásokat tesz lehetővé, amelyek az embereket a szervezeten belül és kívül is könnyen összekapcsolják a belső információkkal és folyamatokkal.

A LiveCycle ES segítségével a szervezetek olyan külső alkalmazásokkal szolgálhatnak, amelyek jobban kommunikálnak az online folyamatokban már esetleg csalódott vagy eligazodni képtelen emberekkel, akik, tapasztalatukból kiindulva, esetleg a költségesebb megoldásokat, így például a személyes látogatást vagy a telefonos segítséget választják. A számla-regisztrációhoz, az igénylések feldolgozásához vagy az irányított önkiszolgáláshoz hasonló folyamatok vonzó alkalmazásokká alakításával a vállalkozások és a kormányzatok javíthatják ügyfélszolgálatukat, csökkenthetik a drága átfutási időket, illetve gyorsabban és pontosabban szervezhetik az információkat.

A LiveCycle ES megkönnyíti az emberek számára a termékek és szolgáltatások hozzáférését és élvezetét. A pénzintézetek például a LiveCycle ES segítségével kiváló minőségű, önkiszolgáló alkalmazásokon keresztül érintkezhetnek az ügyfelekkel úgy, hogy a szolgáltatások szélesebb körét kínálják az ő igényeik szerint, miközben ésszerűsíthetik a folyamatokat és csökkenthetik a költségeket. Emellett a LiveCycle ES lehetővé teszi, hogy a kormányzatok fejlesszék az állampolgároknak általuk nyújtott szolgáltatások minőségét és választékát, lerövidítsék a szolgáltatásokhoz szükséges időt és védjék a bizalmas információkat.

A LiveCycle ES a kritikus ügyfélkapcsolati folyamatok kialakításához, szervezéséhez és optimalizálásához kínál skálázható megoldáskomponenseket. Varázslószerű űrlapkalauzok és Flash alapú grafika felhasználásával mostantól a szervezetek merőben átalakíthatják a felhasználók részvételi lehetőségeit az online információ-szolgáltatás vagy fogadás folyamatában. Az adatrögzítés után a LiveCycle ES automatizálja az adatok feldolgozását, ideértve a szabálymotorokkal, adattárakkal és webszolgáltatásokkal történő integrációt is. A LiveCycle ES fejlett adatkiviteli lehetőségeket, így például interaktív műszerfalakat és dinamikus, tömeges nyomtatási megoldásokat is biztosít az ügyfelek számára. Emellett a LiveCycle ES jogkezelő, dokumentum hitelesítő és digitális aláíró lehetőségek biztosításával is segíti a szervezeteket a kényes információk védelmében.

Árak és beszerzési lehetőségek


Az Adobe a LiveCycle ES-ből kétféle, egy LiveCycle ES Business Transformation Edition és egy LiveCycle ES Data Capture Edition változatot ad ki, így az ügyfelek eldönthetik, hogy egy alaprendszert vesznek-e, amelyet megoldáselemekkel bővíthetnek, vagy egy árért több megoldáselemet egy csomagban vesznek meg. A LiveCycle Business Transformation Edition a következő megoldáselemeket tartalmazza: adatrögzítő kiadás, folyamatkezelés, digitális aláírások, jogkezelés és kivitel. A LiveCycle Data Capture Edition (alap) tartalmaz űrlapokat, adatszolgáltatásokat, vonalkód űrlapokat és Reader kiterjesztő megoldáselemeket. További információért látogasson el az alábbi címre: www.adobe.com/products/livecycle.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15