A SEGA bemutatta új játékait

Kollár Csaba, 2003. február 4. 22:46
Az amerikai központú, vezeték nélküli játékok fejlesztésével foglalkozó SEGA Mobile bejelentette, hogy a Qualcomm BREW (bináris futásidejű környezet vezeték nélküli eszközök számára) mobil környezeti platformra több új játékot fejlesztett ki.
A játékok között megtalálhatóak a klasszikusok "mobilizált" változatai, mint a Pengo, a Flicky, a SEGA fast Lane, illetve olyan új játék is, mint pl. a SEGA Snowboarding. A fogyasztók a BREW-kompatibilis készülékükkel képesek letölteni a különböző alkalmazásokat, majd ezután már offline módban játszhatnak.

Jennifer Walters a Sega.com marketingvezetője úgy nyilatkozott a mostani bejelentés kapcsán, hogy "a Sega Mobile által most bemutatott vezeték nélküli játékok BREW-kompatibilitása azt jelenti, hogy a felhasználók a mobiljátékok izgalmas és érdekfeszítő világában találhatják magukat. A BREW technológia használatával fejlesztőcsapatunk gyorsan képes a SEGA Snowboarding-ot, vagy a klasszikus SEGA játékokat a vezeték nélküli piacon is életre hívni, miközben egy átlagos mobiltelefonból egy szórakoztató központot varázsolnak."

A Qualcomm szóvivője szerint "számos mobilszolgáltató - többek között a Brasilcel, a US Cellular és a China Mobile - elvárja, hogy minél hamarabb induljanak útjukra a BREW-alapú szolgáltatások, melyekkel Amerikában a Verizon és az Alltel, Dél-Koreában a KTF, Japánban pedig a KDDI ügyfelei már korábban megismerkedhettek."

A Qualcomm azt állítja, hogy jelenleg 32 BREW-kompatíbilis telefon kapható, és több mint 30 gyártó mutat komoly érdeklődést a BREW termékek fejlesztése iránt.

Kulcsszavak: mobilszolg Sega játék

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55