Vezeték nélküli lottó

Kollár Csaba, 2003. február 6. 20:42
A biztonságos mobilkommunikációs megoldásokra szakosodott Diversinet Corp. és a lottó, illetve különböző rendszerszoftverek fejlesztésével foglalkozó Effective Solution Ltd. (ESL) bejelentette, hogy olyan OEM/VAR licence megállapodást kötöttek, aminek az értelmében közösen fejlesztenek és indítanak újtára egy biztonságos mobillottó-megoldást.
A megállapodás szerint a Diversinet és az ESL közösen valósítja meg a Diversinet vezető vezeték nélküli biztonsági fejlesztését az ESL új iLottery System-jében. Az iLottery System jelenleg az internet-alapú fogadásokat, a rögzített pontú kereskedelmi terminálokat és a mobil értékesítési terminálokat támogatja, lehetővé téve, hogy bármely felhasználó online játékokat játsszon (beleértve a lottófogadást is) számos csatornán. Az új mobilrendszer segítségével a felhasználók biztonságos környezetben vehetik meg a lottószelvényeiket, illetve megtegyék szerencseszámaikat mobiltelefonjukon keresztül.

"A mobilfogadások az előrejelzések szerint a mobiljátékoknak egy igen nagy részét jelentik majd, különösen, hogy így bárhonnan meg lehet tenni a téteket. Közös fejlesztésünkkel a helyfüggetlenség mellett maximális biztonságot is garantálunk, így nyerés esetén ugyan azokkal a garanciákkal lehet számolni, mint a hagyományos lottóknál" - nyilatkozta Dr. Lee Keng Ho az Effective Solution Ltd. ügyvezető igazgatója.

Jim Walters a Diversinet Corp. játék és fogadási ügyekért felelős elnökhelyettese azt mondta, hogy "nagyon büszkék vagyunk amiatt, hogy biztonsági technológiánk az ESL mobiljáték alkalmazásával működik együtt egy új fejlesztésben. Együttműködésünk az ESL-nek lehetőséget ad, hogy egy teljes megoldást kínáljon ügyfeleinek, illetve azt is, hogy az ESL helyzeti előnyre tegyen szert a vezeték nélküli játékok piacán."

Kulcsszavak: játék mobilszolg

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55