Cáfol a TelNet

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2003. február 18. 20:35
Az elmúlt napokban különféle információk láttak napvilágot a Telnet Magyarország Rt-ről, az Index és a Népszabadság majd nyomukban mások csődhelyzetről számoltak be, az RTL Klub Online viszont a költözés következtében előállt üzemzavarokról. Bár az Index fórumán sokan a csődhelyzetet erősítik meg, a társaság mai napon kiadott közleménye és az újra beindított Stop portál az üzemzavart nevezi elsődlegesnek.
Íme a közlemény:

1. A telnet Magyarország Rt. szolgáltatásainak átmeneti elérhetőségi nehézségeit elsősorban a társaság székhelyváltozásával kapcsolatos technikai problémák okozták, amelyeket tovább súlyosbított a társaságot egyedül képviselni jogosult vezérigazgató váratlan megbetegedésével létrejött adminisztratív helyzet. Munkatársaink fokozott erőfeszítéssel az elmúlt napokban megszüntették az eddigi zavarokat. A társaság által üzemeltetett tartalomszolgáltatások folyamatosan rendelkezésre állnak, a hozzáférés és szerver-hosting működőképessége helyreállt. A kellemetlenségekért valamennyi tisztelt felhasználónktól ezúton is elnézést kérünk.

2. Társaságunk új székhelyén (1136 Budapest, Felka u. 4. Fsz. 2.) munkaidőben minden kérdésben tisztelt ügyfeleink rendelkezésére áll. Munkatársaink társaságunk telefonszámain elérhetők. Természetesen az utóbbi napok sajtóközleményei miatt megnövekedett vonalaink terheltsége, így – átmenetileg – előfordulhat, hogy néhány napig elérésünk csak többszöri kísérletre sikerülhet. Ezért előre is szíves türelmüket és elnézésüket kérjük.

3. Munkatársaink továbbra is mindent megtesznek annak érdekében, hogy a nehézségek ellenére szolgáltatásaink zavarmentesen, ügyfeleink megelégedésére működjenek.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50