ADSL-pótló Vivendi-csomag

F. Fülöp Hajnalka F. Fülöp Hajnalka, 2003. február 21. 08:12
200 órás, telefondíjat is tartalmazó ún. ADSL-pótló internetcsomagot kínál a Vivendi Telecom Hungary havi 8900 Ft-ért.
Új szolgáltatással jelentkezik saját szolgáltatási területén a Vivendi Telecom Hungary. A távközlési szolgáltató által lefedett területen nem minden településen érhető el a szélessávú ADSL-szolgáltatás. Az itt élőknek a korlátlanság, a viszonylagos olcsóság és a szélessávú kapcsolat miatt lenne szüksége leginkább az ADSL-technológiára. E három igény közül az új internetcsomag kettőt kielégít: a megfelelő ár/érték arányú, korlátlan szolgáltatást biztosítja. A visszavonásig érvényes akció keretében, 12 hónapos hűségnyilatkozat aláírása esetén havi bruttó 8900 Ft-os díjért egy második telefonvonalat biztosít a V-fon, mellyel saját internetszolgáltatását lehet elérni. A második telefonvonal csak internetezésre használható.

Az akciós csomag ára tartalmazza a távközlési díjat, a telefondíjat is, így csak a túlhasználat esetén merülhet fel többletköltség. A túlhasználat díja bruttó 10 Ft percenként. A 8900 Ft-os havidíj tehát egy második telefonvonalat, 200 órányi bármikor (0-24 óráig) felhasználható teljes körű internetszolgáltatást és ennek telefondíját, 2 db e-mail címet, valamint címenként 10 MB tárterületet kínál. A V-fon Net 200 szolgáltatása a nap bármely szakában használható, ráadásul a telefonbeszélgetéseket sem zavarja, hiszen az internetezés külön vonalon zajlik.

A szolgáltatásról a bármilyen telefonhálózatból ingyenesen hívható 1288-as telefonszámon lehet érdeklődni, fontos azonban kiemelni, hogy az akciót csak Vivendi szolgáltatási területen élők vehetik igénybe, más cégek szolgáltatási területén a Vivendi nem kínálja ezt az akciós csomagot.

Kulcsszavak: Vivendi-hu V-fon ADSL

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14