A BT öt éves telekommunikációs megállapodást kötött a Honeywell-el

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2003. március 7. 15:46
A BT öt évre szóló outsourcing szerződést kötött a Honeywell-el, a különböző technológiák és gyártás globális vezetőjével. A megállapodás szerint a BT 220 Honeywell telephelynek nyújt majd kommunikációs és hálózati szolgáltatásokat szerte nyugat-európában.
A szerződési feltételeknek megfelelően a BT Ignite, a BT üzleti szolgáltatások és megoldások divíziója menedzseli majd a Honeywell teljes hangkommunikációját, PBX irányítását, LAN infrastruktúráját és irányítását, mobil- és videokommunikációját valamint internet-hozzáférését. Ezen felül a Honeywell WAN hálózatát is, áttelepítve azt a frame relay/ATM-ről Internet Protokoll(IP) virtuális saját hálózatra(VPN).

A Honeywell döntése szerint a központi cél a hálózat frissítése és továbbfejlesztése volt, ugyanakkor fontos szerepet játszott az ezen futó forgalom és alkalmazások ellenőrzésének és prioritásának centralizálása. A multi-protocol label switching (MPLS)-re alapozva az IP VPN teszi lehetővé a Honeywell számára, hogy hálózatának menedzselését és teljesítményét javítsa, és ezzel egyidőben költséget takarítson meg.

A BT nemrégiben hasonló szerződéseket kötött az Unilever-el és az Abbey National-el.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50