outsourcing kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: outsourcing

A Volkswagen a DXC-vel együtt kapcsol magasabb sebességfokozatba

A DXC Technology teljes körű IT outsourcing szolgáltatást nyújt a Volkswagen számára, beleértve minden infrastruktúra és alkalmazás támogatási szolgáltatást.

2017. október 6. 13:24

Felfutás előtt a kiszervezett IT-biztonság

A kiszervezéssel a vállalatok akár 30-50 százalékot is spórolhatnak ahhoz képest, mintha mindezt házon belül kellene megoldaniuk.

Kulcsszavak: kkv security outsourcing
2015. november 9. 12:26

A Gartner ismét a legjobbak közé választotta a Xeroxot

A Gartner listáján ismét a legjobbnak bizonyultak a Xerox outsourcing megoldásai. A kutatás szerint a Xerox vezető szolgáltatónak számít ezen a területen.

2015. szeptember 22. 11:19

Vásárlás helyett bérel az IT

A világ egyik legnagyobb, globális IT szolgáltatásokat nyújtó vállalata, a TEKsystems tavaly év végén ismét kiadta IT előrejelzését, melyben most is több mint 500 nemzetközi IT vezetőt kérdeztek meg.

2015. május 10. 09:57

A Gartner a legjobbak közzé sorolta a Xeroxot

A neves kutatócég, a Gartner legfrissebb Magic Quadrant felmérése a Xeroxot a pénzügyi- és számlázási szolgáltatások vezető outsourcing vállalataként határozta meg. A kutatási publikációik a szervezet véleményét tartalmazzák, nem értelmezhetők tényállításként.

2014. július 7. 16:41

IT outsourcing: még mindig sok a kudarc

Az informatikai kiszervezések többsége nem éri el az előzetesen kitűzött összes célt – derült ki a stuttgarti központú IFUA Horváth & Partners vezetési tanácsadó cég és a Bayreuthi Egyetem felméréséből.

2014. május 26. 11:16

Komoly növekedési potenciál van a bérügyviteli piacban

Az IDC Hungary közelmúltban publikált tanulmányából kiderül, hogy a koncentráltnak tekinthető magyar piacon is egyre inkább az informatika élvonalába tartozó, legkorszerűbb megoldásokra mutatkozik igény.

2014. március 5. 13:12

Az outsource állítja növekedési pályára a Xerox-ot

Évről-évre nő a szolgáltatási üzletág eredményessége a világ vezető dokumentumkezelő vállalatánál, a Xeroxnál. A cég elnöke, Ursula Burns úgy látja, hogy a Xerox stratégiája nem lehet más a jövőben sem, mint az, hogy a kiszervezett üzleti folyamatokat menedzselő szolgáltatásait bővítse, és ezek értékesítését erősítse.

Kulcsszavak: Xerox outsourcing
2013. augusztus 13. 13:39

A BlackBerry kivonulna a tőzsdéről?

A Reutersen olvashatunk arról, hogy a BlackBerry fontolóra vette a vállalat magánkézbe adását, amellyel saját, nem kifejezetten előnyös helyzetén könyíthetne.

2013. augusztus 9. 17:12

Kiszervezzük vagy házon belül tartsuk a HR feladatokat?

Az outsourcing szolgáltatások iránti igény és kereslet folyamatosan változott az elmúlt évek alatt. Nagyobb fellendüléseket és trendhullámokat követően mára elmondható, hogy mindig az adott helyzet dönti el egy-egy vállalat számára a jobb megoldást a HR feladatainak megszervezésére. Sokan még mindig az outsourcing lehetőségét tartják a legideálisabbnak, míg mások újra házon belül szeretnék tudni ezeket a folyamatokat. A változó piaci környezetre a humánügyviteli megoldást szállító vállalatok egyre bővülő, minden igényt kielégítő szolgáltatás- portfólióval igyekeznek válaszolni.

Kulcsszavak: VT-Soft outsourcing
2011. május 4. 14:41

Összehangolt üzleti és IT funkciókra van szükség a növekedéshez

A cégek többsége látszólag túljutott a szigorú válságkezelés és a költségcsökkentés időszakán, egyre többen ismerik fel, hogy az üzleti előnyök érdekében célszerű  megkezdeniük az IT és üzleti területek összehangolását. Továbbra is elhanyagolt, és ezért kiemelten kockázatos terület azonban a vállalati adatbiztonság – derül ki a Deloitte legfrissebb "IT Business Balance Survey" felméréséből, amelyben 37 országból több, mint 800 válaszadó vett részt.

2011. február 12. 07:21

Esély a pályakezdőknek - gyakornoki program a NEXON-nál

Sikeresen zárult a NEXON első gyakornoki programja, amelynek célja a szakmailag elhivatott pályakezdők elhelyezkedési esélyeinek javítása volt. A résztvevők mentoraik támogatásával ismerhették meg a humánügyviteli szakma gyakorlati oldalát.

Kulcsszavak: outsourcing Nexon
2010. november 12. 07:24

A Navigator üzemeltetheti a MÁV-Start Zrt. informatikai rendszerét

A MÁV-Start Zrt. a NAVIGATOR Informatika Zrt.-t bízta meg informatikai rendszerének üzemeltetésével és karbantartásával. A NAVIGATOR többek között 1281 munkaállomás, 690 kiegészítő eszköz, és 27 szerver üzemeltetését, és távmenedzsmentjét látja el. A megbízás 1 évre szól, és több mint 60 millió forint értékű.

2010. szeptember 1. 09:58

Navigator: az idén már nő az IT-erőforrás-kihelyezési piac

Az idén már növekedésnek indulhat a válság hatására beszűkült, stagnáló informatikai erőforrás kihelyezési (outsourcing) piac a Navigator Informatika Zrt. várakozásai szerint.

Kulcsszavak: Navigator outsourcing
2010. augusztus 1. 08:22

Mi történt veled, IT-outsourcing?

A Navigátor Informatika Zrt., a hazai informatikai piac egyik vezető IT-outsourcing szolgáltató vállalata összegyűjtötte tapasztalatait azzal kapcsolatban milyen elvárásai voltak a piacot illetően a gazdasági válság kezdetén, hogyan alakul a jelenlegi piaci helyzet, és ennek hatására mit tervez a vállalat a jövőben.

2010. július 20. 14:13

Kiszervezéssel csökkentette költségeit a Linde

A Linde Gáz Magyarország - hazánk legnagyobb gázokat előállító és értékesítő cége - két partnerével együtt a költségek csökkentése érdekében úgy döntött, hogy beléptető- és munkaidő-nyilvántartó rendszert vezet be, a bérügyviteli feladatok ellátását pedig külső szolgáltatóra bízza. A kedvező árajánlatnak és a maximális elégedettséget tükröző referenciáknak köszönhetően a NEXON megoldásaira esett a cég választása.

Kulcsszavak: outsourcing Nexon
2010. június 10. 16:02

Navigátor: a költségcsökkentés mellett az IT-outsourcing összes előnyét ismerni kell

A Navigátor Informatika Zrt. informatikai outsourcing szolgáltató vállalat szerint az informatikai erőforrás-kihelyezés számos előnyt kínál a humánerőforrás területén is.

2010. június 1. 21:40

HR szoftver felhőből

Felhő alapú hoszting szolgáltatásként is elérhetők a NEXON HR megoldásai. Az 50 milliós beruházással létrehozott szolgáltatás már bizonyította stabilitását; 2010 januárjában 20.000 munkavállaló nyilatkozott a NEXON felhőben cafeteriakerete felhasználásáról.

2010. május 20. 12:59

Invitel: kevés cég él az informatikai kihelyezéssel

A magyar vállalatok és intézmények 11 százaléka szervezi ki informatikai erőforrásait, helyezi el szerverit bérelt adatközpontokban, miközben Európában ez az arány 30 százalék felett van - mondta Zsembery György, az Invitel Zrt. vezérigazgató-helyettese sajtótájékoztatón.

Kulcsszavak: Invitel outsourcing
2010. május 13. 18:30

Új generációs outsourcing: Siemens hibridfelhő-számítóközpont

2010. április 1-jén a Siemens IT Solutions and Services (SIS) IT szolgáltató ágazat a Brüsszel melletti Huizingenben újgenerációs számítóközpontot állított üzembe.

Kulcsszavak: Siemens outsourcing
2010. április 5. 11:09

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

Az egészségügyi területen az adatok hiánya és költségessége korlátozza az MI fejlődését, különösen a bőrbetegségek esetén. A magyar MI fejlesztő csapat, az AIP Labs azonban létrehozott egy olyan fejlett, generatív MI-t, amely nemcsak tanul a meglévő forrásokból, hanem új adatokat is képes létrehozni, megkerülve a drága és nehezen beszerezhető címkézett adatok problémáját. Így szintetikus képeket tudnak alkotni olyan ritka bőrbetegségekről is, amelyekről jelenleg kevés információ áll rendelkezésre.

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

A szezonnyitó Forma-1-es futam házigazdája, a Bahrain International Circuit (BIC) ma kiadott sajtóközleményében jelentette be, hogy a magyar Festipay készpénzmentes fizetés és integrált rendezvénymenedzsment szolgáltató cég által működtetett BIC PAY bevezetésével készpénzmentes fizetési rendszerre állnak át. 

2024. február 21. 16:15