VT-Soft kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: VT-Soft

Online játékkal reklámozza ügyviteli megoldásait a UNIT4

A UNIT4 szoftvercsoport két hazai leányvállalata, a UNIT4 CODA Hungary Kft. és a VT-SOFT Software Kft. elindította „Építő Szoftverek” nevű online játékát. A kampány célja a két testvérvállalat közös, a vállalati ügyviteli folyamatok teljes skáláját lefedő termékportfoliójának megismertetése áttekinthető, könnyed, játékos formában.

2013. október 2. 08:19

Egy kézben a VT-SOFT és a UNIT4 CODA Hungary vezetése

Wehring Tamást, a UNIT4 CODA Hungary Kft. jelenlegi ügyvezetőjét nevezték ki a lengyel UNIT4 TETA tulajdonában álló VT-SOFT Kft. élére, így egy kézben összpontosul a globális UNIT4 cégcsoport két hazai érdekeltségének vezetése.

Kulcsszavak: CIO +céginfo VT-Soft
2012. augusztus 1. 10:09

A webes megoldások felé tolódik el a HR szoftverek piaca

Sikeres évet zárt tavaly a VT-SOFT Kft. Az integrált HR szoftverek piacának meghatározó szereplője 2011-ben is bővíteni tudta ügyfélkörét. A cég az ügyfelek elvárásaira válaszolva a magas minőségű, komplex, elsősorban innovatív webes megoldások fejlesztése irányába mozdult el.

Kulcsszavak: VT-Soft HR
2012. március 9. 13:10

Kiszervezzük vagy házon belül tartsuk a HR feladatokat?

Az outsourcing szolgáltatások iránti igény és kereslet folyamatosan változott az elmúlt évek alatt. Nagyobb fellendüléseket és trendhullámokat követően mára elmondható, hogy mindig az adott helyzet dönti el egy-egy vállalat számára a jobb megoldást a HR feladatainak megszervezésére. Sokan még mindig az outsourcing lehetőségét tartják a legideálisabbnak, míg mások újra házon belül szeretnék tudni ezeket a folyamatokat. A változó piaci környezetre a humánügyviteli megoldást szállító vállalatok egyre bővülő, minden igényt kielégítő szolgáltatás- portfólióval igyekeznek válaszolni.

Kulcsszavak: VT-Soft outsourcing
2011. május 4. 14:41

Humánügyvitel: Eltérő igények, azonos elvárások

A humánügyviteli rendszerek piaca alaposan megváltozott az elmúlt évek folyamán. A vállalatok ma már nem csak a személyügyi adminisztrációt, hanem a teljes HR menedzsmentet szeretnék komplex informatikai rendszerben végezni.

Kulcsszavak: VT-Soft HR humánügyvitel
2011. március 29. 08:44

Előtérben az integrált humánügyviteli rendszerek

A nemzetközi háttérrel és húszéves hazai tapasztalattal rendelkező VT-SOFT az erősödő piaci verseny ellenére az elmúlt évben 50 százalékkal növelte licenc eladásait, a cég tőkéje pedig duplájára emelkedett.

Kulcsszavak: +céginfo VT-Soft
2011. február 24. 08:14

HR-ügyviteli outsourcing tendert nyert a VT-Soft

A VT-SOFT a Mecedes kecseméti üzemének HR-ügyviteli outsourcing szolgáltatója.

Kulcsszavak: VT-Soft ügyvitel HR
2009. július 14. 16:37

Új irodát nyit Óbudán a VT-Soft

Augusztus 2-án szombaton nyitja meg új irodáját Budapesten a szoftverfejlesztő VT-Soft Kft. Az avatószalagot az óbudai Graphisoft Parkban tartandó rendezvény díszvendége, Joanna Stempinska, a Lengyel Köztársaság magyarországi nagykövete vágja át.

Kulcsszavak: VT-Soft +céginfo
2008. augusztus 2. 09:17

Új informatikai cég a Videoton-csoportban

Új informatikai cég alapításáról döntött a Videoton-csoport; a 10 millió forint alaptőkéjű Videoton Business Solution Kft.-t a VT-Soft Kft.-ből szervezte ki - mondta a cégcsoport vezérigazgatója el az MTI-nek szerdán.

Kulcsszavak: Videoton VT-Soft +céginfo
2008. május 22. 09:13

Új informatikai céget alapít a Videoton

Új informatikai céget alapít a Videoton: a tulajdonában lévő VT-SOFT Kft-ből kiszervezve létrehozza a Videoton Business Solution-t, miközben a VT-SOFT többségi tulajdonát eladja egy lengyel befektetőnek.

2008. május 13. 08:25

A VT-Soft tőkeemeléssel tulajdonrészt vásárolt az MPC Szoftver Kft.-ben

A VT-Soft Videoton Software Kft. és az MPC Szoftver Kft. együtt törekszik új területek elérésére a Microsoft Dynamics NAV vállalatirányítási rendszerek piacán, speciális megoldásokkal szélesítve a közös palettát és erősítve az értékesítési tevékenységet.

Kulcsszavak: +céginfo VT-Soft
2008. február 6. 09:49

Családtámogatási kalkulátor a VT-Soft honlapján

Elérhető a weben a családtámogatási kalkulátor, aminek segítségével ellenőrizhető az elfogadott és érvényben lévő családtámogatási törvény és a jövőre tervezett módosítások hatása a család teljes jövedelmére.

2005. november 16. 13:39

EMMA interfész az OPUS humán és bér-munkaügyi programban

2004. május 1-jétől a munkaadóknak folyamatosan adatot kell szolgáltatniuk munkavállalóik munkaviszonyának kezdetekor, illetve megszűnésekor az Egységes Munkaügyi Adatbázis (EMMA) számára. Az OPUS "Jelentés az Egységes Munkaügyi Nyilvántartási rendszer felé" modul az elektronikus bejelentés eszköze.

2004. június 11. 14:50

VT-Soft - A működés biztonsága

A VT-Soft Kft. május 20-ai születésnapi partiján a cég történetéről és legutóbbi eredményeiről, többek között legújabb fejlesztésének, az EMMA (Egységes Magyar Munkaügyi Adatbázis) szoftverének indításáról, eHR és önkiszolgáló kafetéria moduljairól és önkormányzati rendszerének az IHM pályázatán elért sikereiről számolt be Igaz Gábor ügyvezető igazgató.

Kulcsszavak: VT-Soft
2004. május 20. 16:03

Szoftverek, megoldások győzelemre ítélve

Bár az IT 2003 konferencia melletti kamarakiállításon bemutatott szoftverek mindegyike nem kaphatta meg a pénz- és médiadíjat (igazság szerint már az is a választás nehézségét és a mezőny erősségét mutatta, hogy egy helyett végül is négyen nyertek), a zsűri és a szakmai közönség egyaránt megállapította, hogy rendkívül jó mezőny vonult fel, és szinte mindegyik megoldás győzelemre van ítélve abban a piaci versenyben, amely a kiállításon kívül zajlik.

2003. április 19. 10:35

Integrált, kompetencia alapú személyügyi szoftver

A divatos, sokat hallott szókapcsolatokat nehéz elkerülni. Gyakran terjednek el olyan kifejezések, amelyeket használunk, de tényleges tartalmukat nem ismerjük elég pontosan. Találunk ilyeneket a személyügyi informatikában is, hiszen a szakterület viszonylag új, a definíciók még változnak, alakulnak. Mit jelent tehát a címben szereplő integrált személyügyi szoftver? Cikkünkben választ adunk erre a kérdésre, és bemutatjuk a kompetenciák mérésére alkalmas humánszoftverek előnyeit.

Kulcsszavak: VT-Soft ügyvitel
2003. március 30. 19:19

VT-Soft: növekvő szolgáltatási bevételek

A 13 éve piacon lévő, eddig minden évben nyereséges VT-Soft Kft. 2001-ben 767 millió forintos árbevétel mellett 125 millió forintos nyereséget produkált – tájékoztatott a május 13-án megrendezett sajtótájékoztatón Igaz Gábor, a cég ügyvezetője.

Kulcsszavak: VT-Soft +céginfo
2002. május 13. 11:52

Kiteljesedő paletta

A korábbi évekkel szemben egyre erősebb igény mutatkozik arra, hogy a bérelszámolás és munkaerő-gazdálkodás programjai azonos szoftverkörnyezetben működjenek, és ugyanolyan minőségűek - megbízhatók, védettek és biztonságosak - legyenek, mint a vállalati erőforrás-gazdálkodási (ERP-) rendszerek. Ez az elvárás és az évente akár 8-10-szer változó jogszabályok nehéz helyzetbe hozhatják a Magyarországon igen elterjedt egyedi fejlesztésű (többnyire DOS alapú, szakértői támogatással, vevőszolgálattal nem rendelkező) bérszámfejtési programok alkalmazóit. Sokszor beigazolódott a jó tanács igazságtartalma, hogy olyan szoftvert válasszunk, amely cégünk sajátosságainak megfelelően alakítható, képes a vállalatirányítás egyéb programjaihoz kapcsolódni, és erős követési szolgáltatás, illetve tb-, bér- és munkaügyi kérdésekben jártas szakértői ügyfélszolgálat áll mögötte.

2002. február 5. 10:36

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

Az Alza.hu ügyfelei mostantól a reklamált termékeket az AlzaBoxokon keresztül is visszaküldhetik. A Magyarországon, Szlovákiában és Csehországban több mint 210 000 csomagautomatát működtető webáruház ismét egy újabb lépéssel közelebb került céljához, hogy hálózata a helyi közösségek számára minél hasznosabb legyen és kényelmesebbé tegye mindennapjaikat.

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

Szinte már mindenki találkozott SMS vagy e-mail formájában érkező megtévesztő üzenetekkel, amik ismert cégek arculati elemeit felhasználva, az ő nevükben kérik el az emberek személyes adatait vagy akár egyenesen banki hozzáférésüket, amit a csalók aztán vagy a dark weben értékesítenek, vagy maguk élnek vissza a megszerzett adatokkal, megkárosítva a gyanútlan embereket. A védekezésben a legfontosabb a tudatosság, ugyanakkor létezik egy egyszerű technológiai megoldás is, ami a véletlen kattintás esetén is növeli az emberek biztonságát.

2023. március 14. 20:32