UNIT4 kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: UNIT4

A Unit4 Wanda botja az első önirányító ERP funkció

Elkészült Wanda, a Unit4 vállalati asszisztense. A Unit4 Business World vállalatirányítási rendszer 2017. tavaszán kijött frissítése már tartalmazza a megoldást. Wanda, az önirányító vállalati megoldás egy fontos állomás a Unit4 szoftvereinek fejlődésében. 

2017. május 26. 08:34

Stephan Sieber a Unit4 új vezérigazgatója

A Unit4 azonnali hatállyal új vezérigazgatót nevezett ki a Unit4 cégcsoport élére Stephan Sieber személyében. Stephan jelenleg a Unit4 Globális Értékesítési csapatának alelnöke és azt a José Duarte–t váltja, aki 2013 óta töltötte be a vezetői pozíciót.

Kulcsszavak: vezetőváltás UNIT4
2016. április 18. 10:37

A Unit4 bemutatta Digital Assistant megoldását

Unit4, a szolgáltatás-orientált vállalatok számára kínált üzleti szoftver alkalmazások piacának gyorsan növekvő piacvezetője a Unit4 Connect elnevezésű új partner rendezvényén mutatta be az üzleti szoftverekkel együttműködő, mesterséges intelligenciára épülő Digital Assistant megoldását.

2016. április 11. 14:52

„Változás paralízissel” küzdenek a vezető ERP rendszerek

Unit4, a szolgáltatás-orientált vállalatok számára kínált üzleti alkalmazások piacának gyorsan növekvő piacvezetője ma közzétette az Eval-Source (www.eval-source.com) stratégiai technológiai tanácsadó cég által végzett kutatást, bizonyítva, hogy a Unit4 az egyetlen a Top5 vezető ERP rendszer közül, amely lehetővé teszi az üzleti felhasználók számára a rendszer olyan szintű adaptálását, hogy az hűen tükrözze a változó üzleti körülményeket.

Kulcsszavak: UNIT4 ERP
2016. február 2. 09:42

Együttműködésre lépett a Capgemini és a Unit4

A Capgemini felvette a Unit4 iparágvezető ERP és üzleti alkalmazásait a „BPO as a Stack” szolgáltatásai közé.

Kulcsszavak: Cap Gemini UNIT4 +céginfo
2015. október 6. 15:29

A Unit4 akvizícióval nyomul az oktatási piacon

A Unit4 felvásárolta a hallgatói menedzsment megoldásokat szállító Three Rivers Systems vállalatot és a globális piac felé nyit az oktatási szektorban is

2015. június 16. 13:33

Megújította vállalati arculatát és üzleti alkalmazásait a Unit4

A Unit4 bejelentette People Platform keretrendszerét. Célja a következő generációs, önműködő vállalati alkalmazások támogatása, segítséget nyújtva a felhasználóknak az üzleti folyamatok hatékonyabb menedzselésében és automatizálva az alacsony hozzáadott értéket képviselő, ismétlődő feladatokat. A cég továbbá pénzügyi megoldásának legújabb verzióját, a korábban Coda néven ismert Unit4 Financialst is megújította.
 

2015. március 27. 12:33

Posztmodern ERP - 2015 a digitális átállás éve lesz

A cégek közelebbről, egy új, digitális gondolkodásmóddal is megvizsgálják majd vállalati IT stratégiáikat, nagyobb fókuszt helyezve az ügyfél kiszolgálásra és a szoftver használhatóságra.

2015. február 9. 17:19

A cloud egy darwini mutáció: csak a legrátermettebbek maradhatnak fenn

A cloud a számítástechnika jövője, ebben mindnyájan egyetérthetünk. Ha egy üzleti szoftverszállítónak nincs cloud stratégiája, akkor a saját fennmaradását kockáztatja. 

2014. augusztus 18. 15:15

5 dolog, amire az email-nél van jobb eszköz is

Elgondolkodott már azon valaha, hogy hetente mennyi időt szentel email-ek olvasásával, rendszerezésével, törlésével és megválaszolásával? Amennyiben Ön egy átlagos üzleti felhasználó, ez 16 óra hetente. Az Atos Origin kutatásának eredményei alapján „egy átlagos alkalmazott heti munkaidejének 40%-át tölti olyan belső levelezéssel, amelynek semmilyen hozzáadott értéke nincs”.

2014. április 8. 08:50

Növekvő árbevétel a UNIT4-nél

A változáskövető üzleti szoftvereket szállító globális UNIT4 ismertette 2013 harmadik negyedévének pénzügyi eredményeit, amelynek keretében a teljes árbevétel növekedéséről, valamint az SaaS árbevételek további emelkedéséről számolt be.

Kulcsszavak: +céginfo UNIT4
2013. november 5. 07:22

A UNIT4 vezérigazgatója lett az Év Vállalkozója Hollandiában

A változáskövető üzleti szoftvereket szállító globális UNIT4 bejelentette, hogy a jelenleg társ-vezérigazgató és januártól elnöki pozíciót betöltő Chris Ouwinga-t a Holland Ernst&Young Év Vállalkozója Díj keretében a „Master Entrepreneur” kategória győztesévé választották.

Kulcsszavak: UNIT4 CIO
2013. október 18. 08:33

Online játékkal reklámozza ügyviteli megoldásait a UNIT4

A UNIT4 szoftvercsoport két hazai leányvállalata, a UNIT4 CODA Hungary Kft. és a VT-SOFT Software Kft. elindította „Építő Szoftverek” nevű online játékát. A kampány célja a két testvérvállalat közös, a vállalati ügyviteli folyamatok teljes skáláját lefedő termékportfoliójának megismertetése áttekinthető, könnyed, játékos formában.

2013. október 2. 08:19

UNIT4: a cloud és SaaS egyre népszerűbb

A változáskövető üzleti szoftvereket szállító globális UNIT4 ismertette a 2013-as pénzügyi év első félévének eredményeit. A vállalat növekvő érdeklődést tapasztalt cloud-alapú megoldásai iránt, több mint 40%-os árbevétel-növekedést realizálva az SaaS és az előfizetéses eladások terén. A FinancialForce.com különösen jól teljesített az elmúlt fél évben.

 

2013. augusztus 27. 10:48

Cloud-alapú együttműködésre lépett a UNIT4 és az Amazon.com

A cloud fókuszú, globális üzleti szoftver szállító UNIT4 együttműködési megállapodást írt alá az Amazon.com-mal, amelynek értelmében az Amazon Web Services (AWS) cloud platform segítségével a UNIT4 vállalatcsoport újabb régiókkal bővítheti cloud szolgáltatásainak helyszíneit. Az együttműködés kezdeti súlypontja az észak-amerikai térségre helyeződik, ahol az AWS platform eleget tesz az észak-amerikai vállalatok adat-biztonsági követelményeinek.

2013. június 24. 13:10

UNIT4 a pénzügyi teljesítmény-menedzsment szoftverek piacán

A UNIT4 stratégiai pénzügyi funkcionalitásokkal bővítette integrált Financial Performance Reporting, Consolidation és Cash Management, valamint ERP rendszereit. Az új rendszer komplex nagyvállalati követelményeknek is megfelel a pénzügyi riportolásban, elemzés-készítésben és a cashflow kezelésben. Tovább bővül a nemzetközi szintű termékkör.

 

Kulcsszavak: UNIT4
2013. június 8. 07:14

UNIT4: Feladatkezelő és üzleti analitikai mobil applikáció

A változáskövető üzleti szoftvereket szállító UNIT4 vállalat elérhetővé tette mobil alkalmazás-portfoliójának első két tagját, amelyek helytől független teljesítmény- és feladatmenedzsmentet tesznek lehetővé a Coda Financials és Agresso felhasználók számára.

Kulcsszavak: mobilalkalmazás UNIT4
2013. május 23. 10:24

SaaS és előfizetéses árbevételei erősítették a UNIT4-et

A globális, cloud fókuszú UNIT4 szoftvervállalat bejelentette 2013 első negyedévére vonatkozó pénzügyi eredményeit. A gyorsan változó vállalatok számára kínált üzleti szoftverekre szakosodott UNIT4 Csoport kiegyensúlyozott üzleti negyedévet tudhat maga mögött, jelentős árbevétel-növekedéssel az SaaS-típusú és előfizetéses konstrukciók eladásai terén.

Kulcsszavak: UNIT4 árbevétel ERP
2013. május 14. 08:40

Komoly problémát okozhatnak a változásokhoz nem adaptálható szoftverek

Kétszáznegyven vállalatvezető és döntéshozó számolt be arról, hogy a változásokhoz nem adaptálható ERP rendszereik komoly problémákat okoztak a működés és a pénzügyi értékelések terén. Az üzleti jellegű változások – úgymint egyesülések, a törvényi, szabályozási háttér változásai, átszervezések – mértéke 111%-os növekedést mutat 2009-hez képest.

 

Kulcsszavak: security felmérés ERP UNIT4
2013. május 9. 12:18

A legtöbb vállalat szerint a hagyományos analitikai szoftverek drágák és nehézkesek

A globális UNIT4 szoftvercsoport bejelentette egy új, globális kutatás eredményeit, amelynek célja az üzleti intelligencia (BI) és analitikai szoftverekkel kapcsolatos elvárások változásainak feltárása volt, a folyamatosan fejlődő piaci igények tükrében.

2012. július 25. 10:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

A Nemzeti Közműszolgáltató nevében indult adathalász támadás

Még két teljes hónap sem telt el az évből, de már folyamatosan jelennek meg az újabbnál újabb adathalász kampányok, amelyek egyre profibbak, ezáltal pedig egyre megtévesztőbbek. Az E.ON és a NAV után most a Nemzeti Közműszolgáltató ügyfelei is felkerültek a céltáblára: a kiberbűnözők hamis számlák online befizetésével próbálják bankkártya-adataikat megszerezni – hívja fel a lakosság figyelmét Solymos Ákos, a QUADRON Kibervédelmi Kft. szakértője, aki hozzáteszi: céges adathalász szimulációik során az alkalmazottak átlagosan 51 százaléka rákattint az ilyen típusú levelekre.

2020. február 25. 13:40

Lezárult a 28. Magyar Innovációs Nagydíj pályázat nevezése

A Magyar Innovációs Nagydíj pályázati felhívására sok jelentős, és több kiemelkedő innovációs teljesítményt, összesen 46 pályázatot nyújtottak be különböző magyarországi cégek.

2020. február 24. 11:45
online sportfogadás