UNIT4 kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: UNIT4

ERP2U néven folytatja a magyar UNIT4 csapat

Az ERP2U Zrt. veszi át a UNIT4 regionális irodáit Magyarországon és Csehországban, és Elite partnerként folytatják működésüket a jövőben. A közel 100 magyar, regionális és nemzetközi ügyfelet kiszolgáló magyar tulajdonú, vállalati szoftvereket gyártó csoport budapesti és prágai központjaiból változatlan csapattal és minőségben dolgozik tovább. 

Kulcsszavak: +céginfó UNIT4 ERP2U
2022. szeptember 14. 19:48

A Unit4 Wanda botja az első önirányító ERP funkció

Elkészült Wanda, a Unit4 vállalati asszisztense. A Unit4 Business World vállalatirányítási rendszer 2017. tavaszán kijött frissítése már tartalmazza a megoldást. Wanda, az önirányító vállalati megoldás egy fontos állomás a Unit4 szoftvereinek fejlődésében. 

2017. május 26. 08:34

Stephan Sieber a Unit4 új vezérigazgatója

A Unit4 azonnali hatállyal új vezérigazgatót nevezett ki a Unit4 cégcsoport élére Stephan Sieber személyében. Stephan jelenleg a Unit4 Globális Értékesítési csapatának alelnöke és azt a José Duarte–t váltja, aki 2013 óta töltötte be a vezetői pozíciót.

Kulcsszavak: vezetőváltás UNIT4
2016. április 18. 10:37

A Unit4 bemutatta Digital Assistant megoldását

Unit4, a szolgáltatás-orientált vállalatok számára kínált üzleti szoftver alkalmazások piacának gyorsan növekvő piacvezetője a Unit4 Connect elnevezésű új partner rendezvényén mutatta be az üzleti szoftverekkel együttműködő, mesterséges intelligenciára épülő Digital Assistant megoldását.

2016. április 11. 14:52

„Változás paralízissel” küzdenek a vezető ERP rendszerek

Unit4, a szolgáltatás-orientált vállalatok számára kínált üzleti alkalmazások piacának gyorsan növekvő piacvezetője ma közzétette az Eval-Source (www.eval-source.com) stratégiai technológiai tanácsadó cég által végzett kutatást, bizonyítva, hogy a Unit4 az egyetlen a Top5 vezető ERP rendszer közül, amely lehetővé teszi az üzleti felhasználók számára a rendszer olyan szintű adaptálását, hogy az hűen tükrözze a változó üzleti körülményeket.

Kulcsszavak: UNIT4 ERP
2016. február 2. 09:42

Együttműködésre lépett a Capgemini és a Unit4

A Capgemini felvette a Unit4 iparágvezető ERP és üzleti alkalmazásait a „BPO as a Stack” szolgáltatásai közé.

Kulcsszavak: Cap Gemini UNIT4 +céginfo
2015. október 6. 15:29

A Unit4 akvizícióval nyomul az oktatási piacon

A Unit4 felvásárolta a hallgatói menedzsment megoldásokat szállító Three Rivers Systems vállalatot és a globális piac felé nyit az oktatási szektorban is

2015. június 16. 13:33

Megújította vállalati arculatát és üzleti alkalmazásait a Unit4

A Unit4 bejelentette People Platform keretrendszerét. Célja a következő generációs, önműködő vállalati alkalmazások támogatása, segítséget nyújtva a felhasználóknak az üzleti folyamatok hatékonyabb menedzselésében és automatizálva az alacsony hozzáadott értéket képviselő, ismétlődő feladatokat. A cég továbbá pénzügyi megoldásának legújabb verzióját, a korábban Coda néven ismert Unit4 Financialst is megújította.
 

2015. március 27. 12:33

Posztmodern ERP - 2015 a digitális átállás éve lesz

A cégek közelebbről, egy új, digitális gondolkodásmóddal is megvizsgálják majd vállalati IT stratégiáikat, nagyobb fókuszt helyezve az ügyfél kiszolgálásra és a szoftver használhatóságra.

2015. február 9. 17:19

A cloud egy darwini mutáció: csak a legrátermettebbek maradhatnak fenn

A cloud a számítástechnika jövője, ebben mindnyájan egyetérthetünk. Ha egy üzleti szoftverszállítónak nincs cloud stratégiája, akkor a saját fennmaradását kockáztatja. 

2014. augusztus 18. 15:15

5 dolog, amire az email-nél van jobb eszköz is

Elgondolkodott már azon valaha, hogy hetente mennyi időt szentel email-ek olvasásával, rendszerezésével, törlésével és megválaszolásával? Amennyiben Ön egy átlagos üzleti felhasználó, ez 16 óra hetente. Az Atos Origin kutatásának eredményei alapján „egy átlagos alkalmazott heti munkaidejének 40%-át tölti olyan belső levelezéssel, amelynek semmilyen hozzáadott értéke nincs”.

2014. április 8. 08:50

Növekvő árbevétel a UNIT4-nél

A változáskövető üzleti szoftvereket szállító globális UNIT4 ismertette 2013 harmadik negyedévének pénzügyi eredményeit, amelynek keretében a teljes árbevétel növekedéséről, valamint az SaaS árbevételek további emelkedéséről számolt be.

Kulcsszavak: +céginfo UNIT4
2013. november 5. 07:22

A UNIT4 vezérigazgatója lett az Év Vállalkozója Hollandiában

A változáskövető üzleti szoftvereket szállító globális UNIT4 bejelentette, hogy a jelenleg társ-vezérigazgató és januártól elnöki pozíciót betöltő Chris Ouwinga-t a Holland Ernst&Young Év Vállalkozója Díj keretében a „Master Entrepreneur” kategória győztesévé választották.

Kulcsszavak: UNIT4 CIO
2013. október 18. 08:33

Online játékkal reklámozza ügyviteli megoldásait a UNIT4

A UNIT4 szoftvercsoport két hazai leányvállalata, a UNIT4 CODA Hungary Kft. és a VT-SOFT Software Kft. elindította „Építő Szoftverek” nevű online játékát. A kampány célja a két testvérvállalat közös, a vállalati ügyviteli folyamatok teljes skáláját lefedő termékportfoliójának megismertetése áttekinthető, könnyed, játékos formában.

2013. október 2. 08:19

UNIT4: a cloud és SaaS egyre népszerűbb

A változáskövető üzleti szoftvereket szállító globális UNIT4 ismertette a 2013-as pénzügyi év első félévének eredményeit. A vállalat növekvő érdeklődést tapasztalt cloud-alapú megoldásai iránt, több mint 40%-os árbevétel-növekedést realizálva az SaaS és az előfizetéses eladások terén. A FinancialForce.com különösen jól teljesített az elmúlt fél évben.

 

2013. augusztus 27. 10:48

Cloud-alapú együttműködésre lépett a UNIT4 és az Amazon.com

A cloud fókuszú, globális üzleti szoftver szállító UNIT4 együttműködési megállapodást írt alá az Amazon.com-mal, amelynek értelmében az Amazon Web Services (AWS) cloud platform segítségével a UNIT4 vállalatcsoport újabb régiókkal bővítheti cloud szolgáltatásainak helyszíneit. Az együttműködés kezdeti súlypontja az észak-amerikai térségre helyeződik, ahol az AWS platform eleget tesz az észak-amerikai vállalatok adat-biztonsági követelményeinek.

2013. június 24. 13:10

UNIT4 a pénzügyi teljesítmény-menedzsment szoftverek piacán

A UNIT4 stratégiai pénzügyi funkcionalitásokkal bővítette integrált Financial Performance Reporting, Consolidation és Cash Management, valamint ERP rendszereit. Az új rendszer komplex nagyvállalati követelményeknek is megfelel a pénzügyi riportolásban, elemzés-készítésben és a cashflow kezelésben. Tovább bővül a nemzetközi szintű termékkör.

 

Kulcsszavak: UNIT4
2013. június 8. 07:14

UNIT4: Feladatkezelő és üzleti analitikai mobil applikáció

A változáskövető üzleti szoftvereket szállító UNIT4 vállalat elérhetővé tette mobil alkalmazás-portfoliójának első két tagját, amelyek helytől független teljesítmény- és feladatmenedzsmentet tesznek lehetővé a Coda Financials és Agresso felhasználók számára.

Kulcsszavak: mobilalkalmazás UNIT4
2013. május 23. 10:24

SaaS és előfizetéses árbevételei erősítették a UNIT4-et

A globális, cloud fókuszú UNIT4 szoftvervállalat bejelentette 2013 első negyedévére vonatkozó pénzügyi eredményeit. A gyorsan változó vállalatok számára kínált üzleti szoftverekre szakosodott UNIT4 Csoport kiegyensúlyozott üzleti negyedévet tudhat maga mögött, jelentős árbevétel-növekedéssel az SaaS-típusú és előfizetéses konstrukciók eladásai terén.

Kulcsszavak: UNIT4 árbevétel ERP
2013. május 14. 08:40

Komoly problémát okozhatnak a változásokhoz nem adaptálható szoftverek

Kétszáznegyven vállalatvezető és döntéshozó számolt be arról, hogy a változásokhoz nem adaptálható ERP rendszereik komoly problémákat okoztak a működés és a pénzügyi értékelések terén. Az üzleti jellegű változások – úgymint egyesülések, a törvényi, szabályozási háttér változásai, átszervezések – mértéke 111%-os növekedést mutat 2009-hez képest.

 

Kulcsszavak: security felmérés ERP UNIT4
2013. május 9. 12:18

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

A kiválasztott felsőbbéves corvinusos hallgatók közép- és felsővezetők irányításával négy hónap alatt megismerhetik a banki vezetői kultúrát és mindennapokat. 

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

22. alkalommal rendezték meg a digitális marketing szakma legrangosabb hazai eseményét, ’Az Év Honlapja’ pályázatot. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett versenyre rekord mennyiségű 287 nevezés érkezett. A szakmai zsűri 88 pályaművet díjazott. Az Év Honlapja Abszolút díj győztese a társadalmi szerepvállalás keretében készült online felület az ,,Amiről a sírok mesélnek - Avar temető Babarcon” lett, melyet a Pazirik Informatikai Kft. készített.

2024. február 8. 09:30