ERP2U kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: ERP2U

ERP2U Trendriport: 5 javaslat szoftver választáshoz középvállalatoknak

Az elmúlt évek turbulens gazdasági folyamatai előtérbe hoztak egy új szempontot a közepes méretű cégek számára: az ellenálló képességet. Olyan döntéseket kell meghozniuk, amelyek rövid és hosszú távon is biztosítják a stabilitást és a növekedést, mindezt a versenyképesség megtartása mellett. Ezek között természetesen ott vannak a digitalizációs fejlesztések is. 

Kulcsszavak: ERP2U szoftver
2023. szeptember 21. 18:40

ERP2U néven folytatja a magyar UNIT4 csapat

Az ERP2U Zrt. veszi át a UNIT4 regionális irodáit Magyarországon és Csehországban, és Elite partnerként folytatják működésüket a jövőben. A közel 100 magyar, regionális és nemzetközi ügyfelet kiszolgáló magyar tulajdonú, vállalati szoftvereket gyártó csoport budapesti és prágai központjaiból változatlan csapattal és minőségben dolgozik tovább. 

Kulcsszavak: +céginfó UNIT4 ERP2U
2022. szeptember 14. 19:48

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

A szezonnyitó Forma-1-es futam házigazdája, a Bahrain International Circuit (BIC) ma kiadott sajtóközleményében jelentette be, hogy a magyar Festipay készpénzmentes fizetés és integrált rendezvénymenedzsment szolgáltató cég által működtetett BIC PAY bevezetésével készpénzmentes fizetési rendszerre állnak át. 

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

A kiválasztott felsőbbéves corvinusos hallgatók közép- és felsővezetők irányításával négy hónap alatt megismerhetik a banki vezetői kultúrát és mindennapokat. 

2024. február 20. 11:27