amazon.com kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: amazon.com

Az LG bemutatja a webOS platformjával működő Smart Insta-View okoshűtőt

A 2017-es CES-en az LG Electronicsbemutatja Smart InstaView Door-in-Door okos hűtőszekrényét is. A készüléket az LG saját webOS platformján működő, az Amazon Alexa virtuális asszisztense által nyújtott kényelmi szolgáltatások egész sora teszi igazán egyedülállóvá. 

2017. január 5. 15:29

Trösztellenes vizsgálatot indítottak az Amazon ellen

Trösztellenes vizsgálatot indított ma az Európai Bizottság annak kiderítésére, hogy megfelelnek-e az uniós versenyjog előírásainak az Amazon elektronikus könyvek terjesztésére vonatkozó megállapodásai.

Kulcsszavak: Amazon amazon.com EU +céginfo
2015. június 12. 09:23

Ház körüli munkákban utazik legújabban az Amazon

A takarítástól a kecskelegeltetésig terjedő változatos ház körüli munkák közvetítésével kezdett foglalkozni az Amazon.com online kereskedelmi portál.

2015. április 1. 09:34

Az Amazon megkapta az engedélyt a csomagszállító drónok tesztelésére

Az amerikai légügyi hatóság (FAA) megadta az engedélyt az Amazon webáruháznak, hogy megkezdje csomagszállító drónjainak tesztelését.

2015. március 22. 14:12

Az Amazon győzött a Golden Globe-on

Transparent című saját gyártású vígjátéksorozata győzelmével az Amazon betört a televíziózás élmezőnyébe: a Hollywoodban dolgozó külföldi újságírók (HFPA) először adták a legjobb sorozat díját online programnak a 72. Golden Globe-gálán.

2015. január 13. 14:51

Nyílt levélben szólította fel a vita befejezésére az Amazon.com-ot több száz író

Nyílt levélben szólította fel több mint kilencszáz író az Amazon.com webáruházat, hogy vessen véget a Hachette könyvkiadóval folytatott elektronikus könyvvitának, amely véleményük szerint nem csupán a szerzőket, hanem az olvasókat is rosszul érinti.

2014. augusztus 9. 09:22

Warhol- és Dalí-képek az Amazon új, képzőművészeti piacán

Az Amazon a képzőművészeti piacon is megveti a lábát: az online áruház olyan mesterek munkáit kezdte árulni, mint Andy Warhol vagy Salvador Dalí.

2013. augusztus 8. 10:19

Cloud-alapú együttműködésre lépett a UNIT4 és az Amazon.com

A cloud fókuszú, globális üzleti szoftver szállító UNIT4 együttműködési megállapodást írt alá az Amazon.com-mal, amelynek értelmében az Amazon Web Services (AWS) cloud platform segítségével a UNIT4 vállalatcsoport újabb régiókkal bővítheti cloud szolgáltatásainak helyszíneit. Az együttműködés kezdeti súlypontja az észak-amerikai térségre helyeződik, ahol az AWS platform eleget tesz az észak-amerikai vállalatok adat-biztonsági követelményeinek.

2013. június 24. 13:10

Óriási változás megy végbe a Szilícium-völgy életében

Az a folyamat, amelynek során az Amazon.com - igen kreatívan bár, de - gyakorlatilag lerombolta a hagyományos könyvkiadás és kiskereskedelem bástyáit, néhány éven belül eljuthat egy még nagyobb és titkosabb célig: szinte elképzelhetetlen mennyiségű számítási teljesítményt fog nyújtani a Föld valamennyi lakójának.

2012. szeptember 19. 11:10

Amazon online sajtótájékoztató

Szerdán New York-i idő szerint 10 órakor kezdődik az amazon.com oldalán az online sajtótájékoztató. Regisztrálni 9 órától, itteni idő szerint 15 órától lehet.

Kulcsszavak: amazon.com
2011. szeptember 27. 23:08

Amazon top-szolgáltatás: e-tankönyvek kölcsönbe

Megkezdi a könyvkölcsönzést az Amazon: a tankönyvek kerülnek be először a kínálatba. A cég mai sajtóbejelentése alapján kiderül, hogy a hónapokkal ezelőtt már kilátásba helyezett e-könyves szolgáltatás első lépésben a diákoknak jelent majd tetemes megtakarítást, hiszen a drága felsőoktatási jegyzetek és referencia-könyvek lesznek elérhetők kölcsönzési konstrukcióban.

Kulcsszavak: amazon.com oktatás e-book
2011. július 18. 18:50

Pénteken 89 dollár a Kindle 2

Az Amazon az úgynevezett fekete pénteken, vagyis a karácsonyi szezon első napján a korábbi Kindle verziót extra olcsón adja, az akció csupán egy napig érvényes, az érdeklődőknek érdemes résen lenniük.

Kulcsszavak: e-könyv e-book amazon.com
2010. november 25. 18:10

Mostantól bárki lehet hollywood-i filmkészítő

Az Amazon.com "megnyitotta" saját online filmstúdióját, amelyre bárki feltöltheti produkcióját és forgatókönyvét; az anyagokból havonta választják ki és jutalmazzák a legjobbakat, amelyekből végül valódi hollywoodi film is születhet.

Kulcsszavak: web2 film amazon.com
2010. november 18. 08:51

A rövid elektronikus könyvek olcsóbban lesznek

A 30-90 oldal közötti könyvek számára új, Kindle Singles elnevezésű kategóriát hoztak létre, ehhez lényegesen jutányosabban lehet hozzájutni, mint a "nagy e-bookhoz".

2010. október 14. 09:32

Internetes televíziót tervez az Amazon

Internetes televízió létrehozásán munkálkodik állítólag az Amazon online áruház.

2010. szeptember 2. 08:05

A nyomtatottnál több elektronikus könyvet ad el az Amazon

Előnyben az e-könyvek: az Amazon már több könyvet értékesít az Egyesült Államokban elektronikus formában, mint hagyományos, nyomtatot kötetként.

2010. július 21. 14:41

Android operációs rendszerre fejleszt olvasót az Amazon

Tovább bővítené elektronikus könyveinek vevőkörét az Amazon, ezért elkészítette e-olvasójának Android operációs rendszerre írt szoftverváltozatát.

Kulcsszavak: e-book Android amazon.com
2010. május 20. 09:30

Több elektronikus könyv fogyott az Amazon-on, mint nyomtatott

Az Amazon bejelentette, hogy az idei karácsonyi bevásárló szezonban több elektronikus könyvet értékesített internetes kiskereskedelmi portálján, mint hagyományos nyomtatott kötetet.

2009. december 28. 09:11

Az Amazonról próbálnak felhasználói adatokat lopni hackerek

A CA szoftverbiztonsági cég arra figyelmeztet, hogy egy Zeus bot (Zbot) vírusváltozat megfertőzte az Amazon EC2 felhő-alapú szolgáltatáscsomagját, ahonnan személyes felhasználói adatokat igyekszik ellopni.

2009. december 13. 10:17

Sikeres e-book: Itt az új, nagyobb Kindle DX

Az Amazon saját gyártású e-könyve hamar rácáfolt a sikerben kétkedőkre, most megérkezett a modernizált és elődjénél nagyobb változat, a Kindle DX.

2009. május 7. 08:33

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

A szezonnyitó Forma-1-es futam házigazdája, a Bahrain International Circuit (BIC) ma kiadott sajtóközleményében jelentette be, hogy a magyar Festipay készpénzmentes fizetés és integrált rendezvénymenedzsment szolgáltató cég által működtetett BIC PAY bevezetésével készpénzmentes fizetési rendszerre állnak át. 

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

A kiválasztott felsőbbéves corvinusos hallgatók közép- és felsővezetők irányításával négy hónap alatt megismerhetik a banki vezetői kultúrát és mindennapokat. 

2024. február 20. 11:27