szerviz kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: szerviz

Kínai okostelefonok szervize indul

Kínai telefonok szervizelése indul. A kinaitelefonjavitas.hu oldal nem csak egyszerű tájékoztatást nyújt a szerviz által nyújtott lehetőségekről, de gyors díjkalkulációra is van lehetőség.

Kulcsszavak: szerviz okostelefon
2015. szeptember 8. 15:33

Ház körüli munkákban utazik legújabban az Amazon

A takarítástól a kecskelegeltetésig terjedő változatos ház körüli munkák közvetítésével kezdett foglalkozni az Amazon.com online kereskedelmi portál.

2015. április 1. 09:34

Notebook-diagnosztika gépbontás nélkül

Új, öntanuló diagnosztikai eljárást, illetve mobil számítógépek szervizelését támogató hardverdiagnosztikai rendszert fejlesztett ki az Aviatronic Repüléstechnikai Fejlesztő Kft.

Kulcsszavak: Toshiba szerviz notebook
2014. november 28. 16:34

Samsung Smart & Premium Megoldás Központ nyílt Budapesten

A Samsung megnyitotta Budapest belvárosában, a Váci út 33. szám alatt Smart & Premium Megoldás Központját, mely a fogyasztói igények maximálás kiszolgálása érdekében született. A szervizt, bemutatótermet és ügyfélszolgálatot is magába foglaló üzletben mindenki választ kaphat Samsung termékekkel kapcsolatos kérdéseire, vagy szervizeltetheti készülékeit, és természetesen vásárlásra is van lehetőség.

2014. május 5. 09:18

Megkezdte működését a Huawei európai szervizközpontja Pécsen

Megkezdte működését a Huawei Technologies európai szerviz- és visszáruközpontja Pécsen, amely Európából és a környező kontinensekről is ideérkező távközlési berendezéseket és komplett kommunikációs termékeket javítja.

Kulcsszavak: szerviz +céginfo Huawei
2013. december 12. 08:12

Egyedülálló szervizközpont nyílt Győrben

Tegnap nyílt meg Győrben az Európában is egyedülállónak számító Samsung szervizközpont. létesítmény a Smart és Prémium Megoldások Központ nevet viselve központi szervizzel, bemutatóteremmel, digitális otthonnal és számos vásárlási lehetőséggel várja a fogyasztókat.

 

2013. október 18. 11:35

Az LG szervizközpontot nyitott Budapesten

A saját üzemeltetésű szervizközpont megnyitásának célja a gyorsabb, precízebb ügyfélkiszolgálás minden termékkategóriában.

Kulcsszavak: szerviz LG Electronics LG
2013. október 3. 10:54

Hazánkban is teljes körűvé vált a Canon CPS szerviz

A profi fotósok szervize a Canon Professional Services (CPS), amely hazánkban is elérhetővé vált. A Canon modelleket használó profi fotósok és videósok már itthon is folyamatos támogatást kaphatnak a CPS révén.

2013. szeptember 10. 14:58

Az igazi bajforrás a készülékkel szemben ül - Laptopok, desktopok, szervizek (2. rész)

Akadt olyan eset is a szervizesek gyakorlatában, hogy fél centis por lepte az alkatrészeket (a felhasználó lassulásra panaszkodott). Rövid úton kiderült, hogy mindezért a szomszédságában működő iratmegsemmisítő a felelős, és egy alapos porszívózás után gond nélkül működött tovább a gép…

Kulcsszavak: szerviz notebook
2011. november 10. 17:08

Az igazi bajforrás a készülékkel szemben ül - Laptopok, desktopok, szervizek (1. rész)

Ha valaki állandóan az ölében vagy folyamatosan az áramforrásra dugva tartja a laptopját, akkor alighanem abba a felhasználói csoportba tartozik, amelyik - számos tengerentúli szakértő szerint - az úgynevezett Picnic-meghibásodások legfőbb forrása. A "Picnic" a Problem in Chair Not in Computer (a probléma oka a székben található és nem a számítógépben) kifejezés rövidítése - azoknak az összefoglaló neve, akik tudatlanságuk miatt idéznek elő meghibásodást számítógépeikben, márpedig a szervizes szakemberek szerint az összes számítógép-javításnak legalább a fele ilyen okokra vezethető vissza.

2011. november 10. 17:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Újdonságok a szegedi informatikatörténeti kiállításon

A Neumann Társaság által vezetett Informatikai Múzeum újra várja látogatóit a szegedi Szent-Györgyi Albert Agorában új kamarakiállítással, még sosem látott műtárgyakkal, nyári táborokkal és tematikus szombati programokkal.

2020. július 3. 18:53

Új funkcióval bővült a WIWE

Hiánypótló funkcióval bővült a WIWE mobil EKG, mostantól szívritmus-variablilitás (HRV) mérés készítésére is alkalmas az eszköz. Az új funkciót biztosító frissítés a napokban vált elérhetővé a különféle applikációs webáruházakban, ráadás meglepetésként június 17-től egy hónapon keresztül a WIWE kedvezményes áron lesz megvásárolható. 

2020. június 15. 16:23
online sportfogadás