Sony Ericsson T310

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2003. március 11. 20:22
A Sony Ericsson bemutatta T310 mobiltelefonját, amely kifejezetten a játék- és képkezelési funkciókat támogatja.
A készülékek szállítása ezen a héten kezdődik egyes piacokra. A telefonban az egyik legsikeresebb videojáték, az Activision Tony Hawk Pro Skater 4 előre telepítve található. Európában, Latin-Amerikában és Ázsiában a játék először a Sony Ericsson T310 mobiltelefonján jelenik meg.

A T310 mobiltelefon a joystick és a színes kijelző révén rendkívül jó játékélményt biztosít, és kihasználja a 32 szólamú hang és a rezgő funkció előnyeit, így a lehető legjobban megközelíti a játékkonzol élményét. A felhasználók a T310 kicsomagolása után azonnal használhatják a Tony Hawk Pro Skater-t. A gördeszkás játékban három különböző nehézségi fokozaton számos népszerű deszkás karakterrel, természetesen Tony Hawk-kal is játszhatnak.

A Tony Hawk Pro Skater 4 a Sony Ericsson és a Jamdat Mobile, a mobiljátékok legnagyobb kiadója között létrejött megállapodás alapján került Európába. A felhasználók természetesen más mobiltelefonos játékokat is letölthetnek a Synergenics Mophun platform segítségével, a választék jelenleg már megközelíti a hatvanat.

Mobilszolgáltató üzletfelei számára a Sony Ericsson további játékszinteket kínál a Tony Hawk Pro Skater 4-hez, valamint más akciósport-játékokat is - például a Kelly Slater Pro-Surfert. Ezen kívül teljes MMS-sablon-, képernyővédő- és többszólamú csengőhang-készletet nyújt a játékokból származó zenék alapján. A Sony Ericsson-Jamdat együttműködés keretein belül más Jamdat játékok - többek között a rendkívül népszerű Jamdat Bowling - is elérhetőek lesznek a Mophun platformon.

Az MCA-25 digitális kamerával, valamint az MMS és e-mail funkciókkal felszerelt T310 ideális képek és üzenetek kezeléséhez. Rendkívül jó MMS üzenetkezelési lehetőségeket biztosít a személyre szabott képformázással - például a képkeretek hozzáadásával. A kiegészítő MMS Home Studio PC szoftver - amely a Sony Ericsson weboldalon megtalálható - egyszerű módszert biztosít arra, hogy a PC-n összeállított MMS-üzenetek továbbíthatók legyenek a telefonról.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36