Allied Telesyn: új beszédátviteli megoldások

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2003. március 13. 12:21
Az Allied Telesyn bejelentette, hogy IP alapú termékeinek kínálatát olyan új és elérhető árú beszédátviteli megoldásokkal bővíti, amelyek nagyfokú rugalmasságot és széles választékot kínálnak az egységes hálózati infrastruktúrára áttérő vállalatoknak.
Az Allied Telesyn új VoIP interfészeket jelentet meg AR400 és AR700 sorozatú útválasztóihoz. Ezek a jelenlegi WAN interfészekhez hasonló VoIP interfészek a két útválasztócsalád PIC bővítőhelyére csatlakoztathatók. Az ATR-AR028 modell VoIP interfésze két FXO portot, az AT-AR027 modell VoIP interfésze két FXS portot tartalmaz.

Ez jelentősen kibővíti az Allied Telesyn már korábban értékesített útválasztóinak funkcióit is, mivel a H.323 és a SIP protokoll támogatása révén alkalmassá teszi őket IP alapú beszédátvitelre is anélkül, hogy ehhez bármilyen hardver﷓ vagy szoftverbővítésre lenne szükség.

A vállalat frissítette és optimalizálta jelenlegi beszédátviteli (VoIP) átjáróit is. Ennek eredményeként a korábbi eszközök lecserélhetők a velük teljes mértékben kompatibilis, de jelentősen alacsonyabb árú AT-VP604 FXS és AT-VP604 FXO átjárókra. Az új AT-VP604 FXS átjáró négy FXS portja analóg kapcsolt telefonhálózati csatlakozást, az AT-VP604 FXO négy FXO portja pedig hagyományos analóg telefon csatlakozást tesz lehetővé, és ugyanakkor biztosítja a WAN-csatlakozási termékektől való hardverfüggetlenséget. Megjelent egy másik új modell, a 24 analóg portot tartalmazó AT-VP624 FXS is, amely mini-alközpontként használható maximum 24 analóg telefonkészülék kiszolgálására.

A kis és otthoni irodák, valamint a közepes méretű vállalati ügyfelek számára kifejlesztett új beszédátviteli megoldás hamarosan ki fog egészülni egy akár 500 felhasználót kiszolgáló SIP Server megoldással is. Az új SIP Server hálózati készülékekben előre telepített megoldásként fog megjelenni, ami rendkívül meg fogja könnyíteni konfigurálását és karbantartását. Ez a platform kiemelkedően jól méretezhető, és több SIP Server együttesen akár több ezer hálózati felhasználó egyidejű kiszolgálására is konfigurálható. Ezt az új eszközt a vállalat a CeBIT 2003 alkalmával fogja bemutatni, és várhatóan 2003 második negyedévétől kezdve fogja forgalmazni.

Kulcsszavak: hálózat Allied Telesyn

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36