Axelero ösztöndíj az „Internet Gazdaságot” kutató közgazdász-hallgatóknak

A pályázók a fogyasztói magatartás mellett a nők szerepét is vizsgálták

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2003. március 13. 13:27
Az Axelero Internet idén is átadta ösztöndíját, amelyet tavaly alapított az "Internet Gazdaság" témájában kutató legjobb fiatal közgazdász hallgatók számára.
Az ösztöndíj részét képezi az Axelero Internet és a Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem Marketing Tanszéke között 2001-ben létrejött együttműködési megállapodásnak, amelynek keretében a vállalat négy évig támogatja a tanszéken folyó oktatást, az egyetem pedig a legfrissebb tudományos eredményekkel segíti a cég munkáját. Az együttműködés révén az Axelero vezetői rendszeresen tartanak előadásokat is a Marketing Tanszéken, illetve az őszi Online Marketing Konferencián.

A pályázatot a tavalyihoz hasonlóan idén is a témakörök gazdagsága jellemezte, amelyek a "fogyasztói magatartás vizsgálatától" egészen a "keresd a nőt" témáig terjedtek. Az idei nyertes, Forster Péter az előbbi témában pályázott, dolgozatának címe "Fogyasztói magatartásvizsgálat az internet magán-, illetve üzleti célú felhasználásával kapcsolatban" volt. A tíz hónapra szóló ösztöndíj összege havi 80 000 forint, emellett a hallgató lehetőséget kap gyakorlati tapasztalatszerzésre is az Axelero kutatási tevékenységén keresztül. A tavalyi ösztöndíjas, De la Casse László szintén a hazai fogyasztói magatartást, és ennek a piac jövőjére gyakorolt várható hatásait vizsgálta, aki azóta szakdolgozatának elkészítéséhez is kapott segítséget az Axelerótól.

Kulcsszavak: Axelero pályázat

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36