F-Secure biztonsági megoldások P800 Smart Phone-hoz

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2003. március 17. 21:46
Az F-Secure szoftverfejlesztési és -elosztási szerződést írt alá a Sony Ericsson Mobile Communications céggel, amelynek keretében adatbiztonsági megoldásokat szállít a Sony Ericsson P800 Smart Phone készülékek felhasználóinak.
A P800 egy multimédiás telefonkészülék, amely a világ bármely pontján használható. Nagyméretű színes érintőképernyővel és beépített kamerával rendelkezik, internet-hozzáférést biztosít, és működik háromsávos GSM és GPRS hálózatokon. A nyílt Symbian OS v7.0 operációs rendszerre épülő P800 egy átfogó szolgáltatásokat nyújtó multimédia-termék, és a GSM iparágban bejelentett egyik legfejlettebb telefonkészülék.

A szerződés az F-Secure FileCrypto tartalomtitkosító terméket érinti, mely a tárolt információkat védi a jogosulatlan hozzáféréstől. Az F-Secure FileCrypto erős védelmet nyújt az Sony Ericsson P800 Smart Phone készülékek felhasználóinak az adatok nem kívánt kiszivárgása ellen. A termék automatikusan titkosítja az összes fájlt a tárolás előtt, és felhasználói beavatkozás nélkül dekódolja azokat a fájlok megnyitásakor. A bizalmas dokumentumok, képek, naptáradatok, e-mail üzenetek és más személyes fájlok biztonságban lesznek még abban az esetben is, ha egy jogosulatlan személy hozzáfér a készülékhez.

Az F-Secure FileCrypto Sony Ericsson P800 termékcsaládra optimalizált változata az év második negyedévétől érhető el.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36