AM-IT Rt.-Nitrokémia: stratégiai partnerség

Fekete Gizella, 2003. március 28. 08:01
A Nitrokémia 2000 Rt. az AM-IT Rt.-t választotta teljes informatikai rendszerének üzemeltetésére és egyben hosszú távú stratégiai partnerének.
A Nitrokémia 2000 Rt. ez év februárjában írt alá szerződést az AM-IT Rt-vel, melynek keretében a vállalat informatikája szinte teljes egészében átkerült az outsource szolgáltatásokat nyújtó céghez. A Nitrokémia vezetetőinek helyes döntését igazolja az azóta eltelt egy hónap munkája és a már kézzelfogható eredményeket is hozó sikeres működtetés.

A Nitrokémia 2000 Rt. stratégiai megfontolásokból 2002 őszén vette fel a kapcsolatot több informatikai szolgáltató vállalattal, köztük az AM-IT Rt-vel, és meghívásos pályázatot írt ki a vállalati informatika üzemeltetésére.

Az AM-IT - részletesen felmérve a pályáztató igényeit, elvárásait -, ajánlatát nem pusztán a szolgáltatásokra építette, hanem stratégiai partnerséget kínált, mely elnyerte a Nitrokémia vezetésének bizalmát.

A kiszervezés megvalósítása a szerződés aláírása után februárban kezdődött meg, melynek keretében az AM-IT átvette az informatikai dolgozókat és az eszközpark túlnyomó részét.

A Megrendelő havidíj ellenében veszi igénybe a szolgáltatást és bérli az eszközöket, ezáltal informatikai kiadásait több évre előre tervezni tudja. A fejlesztési projektek - az informatikai rendszer 70%-a kicserélésre, felújításra kerül -, kiadásait is havidíjas konstrukcióban fizetik, ami szintén javítja a tervezhetőséget.

Az AM-IT Rt. teljesítette a szűkre szabott határidőt, mind az eddigi szolgáltatások kiépítése, mind a fejlesztések terén, melynek során a munkatársak többéves tapasztalata mellett az anyacégek - Antenna Hungária Rt, Minor Rendszerház Rt. -, szakmai támogatása is sokat segített.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55