HP Storage rendszerintegrátor lett a Flag

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2003. március 29. 09:27
A Flag Informatikai Rt. elnyerte a HP Enterprise Storage Partneri minősítését. A Flag Rt., a HP EMEA és a HP Magyarország által kötött szerződés a Flag Rt.-t NAS és NT/Novell/Tru64 alapú homogén SAN storage megoldások tervezésére, teljes kivitelezésére jogosítja fel.
A kiemelt gyártói elismerést jelentő storage rendszerintegrátori minősítés elnyeréséhez a Flag Rt.-nek magas szintű szakmai ismereteket és tapasztalatokat kellett felmutatnia.

Az eddig elvégzett storage rendszerintegrátori projekteknek, a műszaki és értékesítési szakemberek kvalifikáltságának és szakmai tapasztalatainak, a szervizszolgáltatások minőségi szintjének, a belső működés szervezettségének, az ügyfélkapcsolatok kezelésének, valamint más gyártók kiemelt partneri minősítéseinek köszönhetően a Flag Rt. teljes mértékben megfelelt a HP EMEA Storage System Integrator minősítés összes követelményének.

A HP Enterprise Storage Partner minősítés a korábbi Authorized StorageWorks System Reseller minősítést váltja fel. A megnevezés változását a HP a hálózat alapú storage rendszerek fokozott elterjedése és a menedzsment szoftverek storage rendszeren belüli egyre kiemeltebb szerepével indokolta.

Kulcsszavak: Flag rendszerintegráció

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38