A Pannon GSM a Műegyetemi Állásbörzén

Bemutatkozik az innovatív pályázatkezelő rendszer

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2003. március 31. 20:18
Mint minden évben, a Pannon GSM idén is jelen lesz a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem hagyományos tavaszi Állásbörzéjén. A Magyarország tíz legvonzóbb munkáltatója közé sorolt távközlési vállalat nem csupán állásajánlataival várja április 2-3 között az érdeklődőket, de itt mutatja be új, internetes pályázatkezelő rendszerét is, amely jelentős mértékben leegyszerűsíti a céghez való jelentkezést minden álláskereső számára.
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem idén 12. alkalommal rendezi meg tavaszi Állásbörzéjét, amely az elmúlt évek során Közép-Kelet Európa legnagyobb, oktatási intézmény által szervezett munkaerő-piaci rendezvényévé nőtte ki magát. A tavalyi adatok alapján a közel 9000 látogató közül minden tizedik talált érdeklődésének megfelelő állásajánlatot a Pannon GSM-nél.

Nem véletlen ez a kiemelkedő érdeklődés, hiszen a Pannon GSM, amely évek óta részt vesz a rendezvényen, a telekommunikáció és az informatika szinte teljes spektrumát lefedő szakterületeken kínál munkalehetőséget.

A Pannon GSM azonban idén nem csak a standját felkereső friss diplomások számára könnyíti meg a munkakeresést. Az Állásbörzén mutatkozik be a cég által kifejlesztett internetes pályázatkezelő rendszer, amely a továbbiakban rugalmas, gyors és egyszerűen nyomon követhető jelentkezést tesz lehetővé, valamint egyedülállóan naprakész tájékoztatást nyújt az érdeklődők számára. A jelentkezők személyes jelszóval védett weboldalon adhatják meg legfontosabb személyes és szakmai adataikat. Az oldalra visszatérve bármikor ellenőrizhetik pályázatuk sorsát, egy esetleges későbbi munkakörre jelentkezve pedig szükségtelen ismét benyújtaniuk önéletrajzukat: a pályázás eddig hosszadalmas feladata három klikkelésre egyszerűsödik.

Kulcsszavak: BME karrier Pannon GSM

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50