A JAMDAT már Európában is

Kollár Csaba, 2003. április 1. 19:40
Az amerikai központú mobiljátékok fejlesztésével foglakozó JAMDAT Mobile bejelentette, hogy európai piaci pozíciójának erősítése érdekében a kontinensen irodát nyit.
A vállalat már korábban bemutatta egyik termékét Európában; a Tony Hawk Pro Skater 4 alapban megtalálható az új Sony Ericsson T310-es készülékben, amelyet a múlt hónapban mutattak be az európai piacon.

Juan Montes a Motorola PCS technológiai megoldásokért felelős elnökhelyettese elmondta, a Motorola és a JAMDAT közösen erősíti pozícióját az európai piacon. A JAMDAT története sikertörténetnek tekinthető; az elsők között megjelenő többfelhasználós harci játék, a Gladiator fejlesztése mögött a vállalat állt.

A BWCS szakértői által a közelmúltban megjelent " The Future of Mobile Entertainment" (a mobil szórakoztatás jövője) című jelentésben úgy ítélik meg, hogy a világ, és így Európa mobilpiacát is jelentősen meghatározhatják az olyan szolgáltatások és fejlesztések, melyek a fogyasztóknak szabadidős - elsősorban játék - szórakozást kínálnak. A játékok népszerűsége számos mobiltelefon-gyártót ösztönözhet arra, hogy színes, letöltési funkciót támogató modelleket fejlesszen, de a hálózati szolgáltatók is egyre gyakrabban kötnek licence megállapodásokat játékfejlesztő és szolgáltató cégekkel.

Kulcsszavak: játék mobilszolg

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55