IBM Tivoli: újabb önvezérlő funkciók

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2003. április 10. 08:10
Az IBM teljes szoftverkínálatát kibővítő újabb önvezérlő funkciókat mutatott be, amelynek célja, hogy segítségével az ügyfelek képesek legyenek megfelelni folyamatosan bővülő tárolási igényeiknek, miközben biztosítják az egyes feladatok szempontjából kritikus adatvédelmet is.
A kiegészítő intelligens technológia a Tivoli tároláskezelő termékeinek palettáját bővíti, többek között a SAN kezelővel, a tároláskapacitás-kezelővel és az adatvédelmi szoftverekkel, amelynek eredményeként hatékonyabb tárolókapacitás-kezelés és általános tárolási költségcsökkenés áll rendelkezésre.

Az IBM Tivoli három termékét bővíti kiegészítő önvezérlő lehetőségekkel, az IBM Tivoli Storage Resource Managert, az IBM Tivoli Storage Managert és az IBM Tivoli Storage Area Network Managert. A ma bejelentett új lehetőségek a következőket tartalmazzák:

IBM Tivoli Storage Area Network Manager v1.2

A Tivoli új Storage Area Network Manager a vállalatok heterogén tárolási környezetét felügyeli és kezeli. A termék új, vállalati szintű skálázhatóságot kínál, valamint szabványalapú eszközfelismerő és célszerű elrendezési képessége, továbbá a SAN kezelése-felügyelet funkciója révén egyszerűsíti a SAN kezelését. A szoftver képes a körzeti tárolóhálózat állapotának önálló megfigyelésére.

IBM Tivoli Storage Resource Manager v1.2

A Tivoli Storage Resource Manager által kínált új kapacitások a szükség szerinti tárolókapacitás automatikus rendelkezésre bocsátásán keresztül biztosítják az alkalmazások hozzáférhetőségét. A fájlrendszerek helyigénye ily módon biztosíthatóvá válik. Ez az önállóság csökkenti az adminisztrációs terheket és lehetővé teszi, hogy a technikai személyzet magasabb rendű feladatokra összpontosíthasson. Az új funkciók között találhatjuk a következőket:

  • Automata fájlrendszer-kiterjesztés, amely biztos hozzáférést biztosít a fájlrendszerekhez.
  • Az ESS alrendszer-jelentés lehetővé teszi az intelligens lemezalrendszerek kezelését a vállalati tárolási környezetben.
  • Integrálható a rendszervezérlésbe, miáltal egységes, a teljes vállalatra kiterjedő irányítóegység hozható létre.

IBM Tivoli Storage Manager 5.2

Az IBM Tivoli Storage Manager 5.2 az IBM Tivoli adatvédelmi tárolószoftvereinek zászlóshajója, amely az egész hálózatra kiterjedő megoldást kínál a tároláskezelésre és adatvédelemre egyaránt. Magas szintű adatvédelmet nyújt kevesebb adatmozgással, valamint alacsonyabb szalag- és sávszélesség-igénye révén egyszerűbbé teszi a tárolás adminisztrációját. Az új funkciók a következők:

  • Csupasz vas helyreállítása a Microsoft Windows XP és .NET számára.
  • Bővített alkalmazás- és platformtámogatás.
  • Hatékonyabb SAN-kezelés az automatikus konfiguráció segítségével.
  • Új, LAN-mentes bővítések, például nagyobb teljesítmény és szalagkapcsolás-megtartás és konfiguráció.
  • Tökéletesített hierarchikus tároláskezelési funkció.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50