NetC@re a Generalitól – balesetbiztosítás a hálón

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2003. április 14. 12:57
Április elején a Generali-Providencia Biztosító Rt. bevezette legújabb interneten köthető termékét, a NetC@re balesetbiztosítást. A NetC@re a Generali első olyan online biztosítása, melyet direkt internetes értékesítés céljából fejlesztett ki a biztosító.
A Generali-Providencia Biztosító Rt. honlapja, a Generali Online (www.generali.hu) 2000. novembere óta kínál internetes kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás, 2001. júliusa óta internetes otthonbiztosítás-kötési lehetőséget. A biztosító tavaly májusban indította el casco díjszámítási és tanácsadókérési szolgáltatását. A NetC@re balesetbiztosítás bevezetésével az egészség- és balesetbiztosítási ágazat is képviselteti magát a Generali e-commerce termékei között.

A NetC@re a Generali első olyan online biztosítása, melyet direkt internetes értékesítés céljából fejlesztett ki a biztosító. Az internetes balesetbiztosítás díjának megállapításakor a Generali figyelembe vette az internetes értékesítésnek a hagyományos csatornákon keresztüli eladáshoz képest alacsonyabb költségeit, így a NetC@re biztosítást megkötő ügyfelek olcsóbban jutnak hozzá a balesetbiztosításhoz, mintha üzletkötővel kötnének meg egy hasonló biztosítást. A NetC@re balesetbiztosítási csomag 5 biztosítási eseményt (baleseti halál, baleseti rokkantság, csonttörés, baleseti kórházi napi térítés, baleseti műtéti térítés) foglal magában rögzített biztosítási összegekkel. A NetC@re klasszikus balesetbiztosítás, nem utasbiztosítás. A balesetbiztosítás a világ összes országára kiterjedő védelmet nyújt.

A biztosítás kedvező díjú, pár perc alatt megköthető. A biztosítás megkötése internetes díjfizetést nem igényel, az ügyfél a hagyományos úton, csekken, átutalással vagy banki díjlehívással fizethet díjat. A balesetbiztosításról szóló részletesebb tájékoztatást, illetve a biztosítás-kötési lehetőséget a www.generali.hu/baleset címen találhatják meg az érdeklődők.

A Generali honlapját és e-commerce alkalmazásait a Carnation Internet Tanácsadó Rt. fejleszti.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50