Westel: választható mobil videomegoldások

forrás Prim Online, 2003. május 19. 14:32
A Westel ügyfelei május 19-től egyedülállóan kétféle megoldással nézhetnek mobiltelefonon videóanyagokat és küldhetnek rövid filmes üzeneteket mobiltelefonra vagy e-mail címre. A mobil videószolgáltatáshoz a Westel már négy készüléket kínál, és a videóküldésre is alkalmas, kamerával rendelkező Nokia 3650-es készülék minden eddiginél kedvezőbb feltételekkel vásárolható meg.
A GSM hálózaton mobiltelefonnal elérhető valódi multimédiás szolgáltatások lehetőségei május 19-én tovább bővülnek. A Westel 777mobil portálján található, mobiltelefonnal elérhető videóanyagokat a hazai mobilpiacon egyedülállóan a westelesek kétféle megoldással tekinthetik majd meg. A tavaly novemberben elsőként a Westelnél bevezetett videóküldéssel egy időben indult videóletöltés szolgáltatás a Siemens Pocket Video alkalmazása mellett ezentúl már a Real One Player lejátszóval is használható. A 777mobilon megtalálható videófilmeknél feltüntetett választási lehetőség révén a WAP portál videó-tartalomszolgáltatása és a hamarosan bevezetésre kerülő újdonságok a Westelnél kapható Nokia 7650-es, Nokia 3650-es, Sony Ericsson P800 mobiltelefonokkal és a számítógép funkciókkal felvértezett Qtek készülékkel egyaránt könnyedén elérhetők lesznek. A videók letöltéséhez gyors csomagkapcsolt adatátvitel (GPRS) szükséges.

Újdonság, hogy a Nokia 7650-es készülékre is letölthető a tavaly novemberben a Westelnél bemutatott szoftver új verziója, amely a kép mellett hangot is rögzít, így a videóküldés a harmadik generációs multimédiához hasonlító szolgáltatásként teljes körűen kihasználható. Ráadásul a mozgóképet és hangot szintén tárolni képes új, sokszínű Nokia 3650-es a hazai mobilpiacon legkedvezőbb feltételekkel vihető el: a Westel Aranykártyás ügyfelei alig 29 900 forint kezdőrészlettel és 12 havi részletfizetéssel vásárolhatják meg a nagyméretű színes kijelzős, MMS és videó képes mobiltelefont.
Kulcsszavak: videó MMS Westel MTR

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36