ASUG-SAP ismeretterjesztő fórumok

forrás Prim Online, 2003. június 3. 15:04
Az SAP és az ASUG (az Amerikai SAP-felhasználók csoportja) az idén egy tizenkét ismeretterjesztő eseményből álló sorozatot rendez, melynek célja, hogy a mai üzleti kihívásoknak megfelelő megoldásokkal kapcsolatos információk cseréjének elősegítése érdekében az SAP felhasználóit, partnereit, és jövendő ügyfeleit egy közös fórum keretében egyesítse.
Az eseménysorozat - melyet a 2003-as Fórum néven emlegetnek - az Egyesült Államok több városában kerül megrendezésre októberben és novemberben. A mai bejelentés az ASUG éves, New Orleansben tartott találkozóján történt.

A 2003-as fórumok üzleti folyamatokkal kapcsolatos és iparág-specifikus eseményekből állnak, és céljuk, hogy megismertessék a közönséget az SAP-val kapcsolatos legfrissebb műszaki és üzleti tudnivalókkal. Az SAP és az ASUG között fennálló együttműködés eredményeképpen a 2003-as Fórum optimális találkozási pont lehet egyedi, felhasználók által futtatott, illetve a közreműködésükkel készített megoldások bemutatására. Az SAP szakemberei és az üzleti, illetve műszaki témákban a felhasználók által tartott bemutatók során a hallgatóság olyan ismeretekre tehet szert, amely a vállalati IT befektetések értékének maximalizálásához szükséges; de ezek a rendezvények egyúttal előmozdítják a látogatók közötti, személyes kapcsolatok kialakulását és természetesen az információcserét is. Ezen túlmenően, a 2003-as Fórum ASUG Influence rendezvényein a látogatóknak lehetősége nyílik arra, hogy közvetlenül kapcsolatba lépve az SAP vezetőivel, termékfejlesztőivel és termékigazgatóival, megfogalmazhassák felhasználói igényeiket, ötleteiket és kérdéseiket a SAP termékekkel kapcsolatban.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50