Noreg: díjeső Malagában

forrás Prim Online, 2003. június 6. 14:58
A Noreg Kft. két díjjal tért haza az évente rendezett ISS (Internet Security Systems) partnertalálkozóról.
A spanyolországi Malagában megrendezett partnertalálkozón jelenl évő több mint 120 EMEA (Európa, Közel-Kelet és Afrika) partner közül egyedül a Noreg Kft. részesülhetett abban a kitüntető elismerésben, hogy egyszerre vehette át a Technical Implementation Award 2002 (az ISS technológia kimagasló színvonalú alkalmazásáért) és az Achievement Award 2002 (az ISS-EMEA egyik legrégebbi sikeres partnere) díjakat.
A most elnyert díjakkal együtt (a cég 2001-ben elnyerte a „Legdinamikusabban fejlődő ISS- képviselet az EMEA (Európa, Közel-Kelet és Afrika) régióban" díjat) a Noreg Kft. immár három díjjal büszkélkedhet, ami szintén rekordnak számít az ISS-EMEA partnerek között. Az ISS-EMEA partnerei elsősorban a nagynevű multinacionális, valamint a helyi informatikai piacok vezető cégei.

Az ISS minden évben összesen három díjjal ismeri el partnerei teljesítményét ezek: legnagyobb volumen, leggyorsabban fejlődő partner és a technológia kimagasló színvonalú alkalmazásáért. Kilenc ISS partner részesült az idén először kiosztott „életmű" díjban, ebből az egyik ugyancsak a Noreg Kft. volt.

  • "Technical Implementation Award" - az ISS értékelése szerint e díj birtokosa kiemelt technikai bonyolultságú projektekben vett részt. A díjat idén a 120 EMEA-partner közül egyedül a Noreg Kft. vehette át. Ezt az ISS a partnerekkel lefolytatott konzultációkból, a felhasznált eszköz-konfigurációból és a végfelhasználó személyéből állapítja meg.
  • "Achievement Award" - a Noreg 2 éve elnyerte a legdinamikusabban fejlődő EMEA partneri díjat, ezen felül most megkapta a Technical Implementation díjat is. Ez a két elismerés, cím eredményezte ezt a díjat, ami jelentésében azt fejezi ki, hogy a Noreg megakulása óta az egyik legsikeresebb partnere az ISS EMEA tagok közül. Az „Achievement Award 2002" díjat idén a Noreggel együtt kilencen vehették át.
Kulcsszavak: ISS Noreg díj

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50