Kedvezményes bérleti konstrukció

Minőségi számítógépek az Albacomptól

forrás Prim Online, 2003. július 5. 08:19
Az Albacomp – mint a legnagyobb hazai gyártó – saját gyártású, összeszerelésű, Albacomp Activa márkanév alatt futó számítógépeivel és Albacomp Activa Mobil márkanevű notebookjával vesz részt a Sulinet Expressz programban. Ezekre a minőségi, többszörösen bevizsgált asztali konfigurációkra, illetve az opcionális és upgrade-eszközökre a fehérvári központú cég 3 éves, teljes körű garanciát vállal, ezzel a Sulinet Expressz-termékekre vonatkozó elidegenítési tilalom időszakára, illetve tartós bérleti (részletfizetési) konstrukció esetén a futamidő egészére érvényes a garancia.
Az Albacomp 170 értékesítési végponttal indul a programban. Az egész országra kiterjed a szervizhálózat is, így a garanciát nemcsak elvben, hanem a gyakorlatban is könnyen, a lakóhelyhez közel lehet érvényesíteni.

A K&H Bank és az Albacomp együttműködésének köszönhetően a Sulinet Expressz keretében a vevők tartós bérleti konstrukció révén – a vételár jelentős részét visszakapva, vagy akár ingyen – szerezhetik meg a kiválasztott számítógépet! Mivel az éves törlesztés értéke nagyjából megegyezik a jóváírható adó értékével, a számítógéphez akár ingyen is hozzá lehet jutni, de a nagyobb, sokoldalúbb konfigurációk vásárlóinak szintén előnyös ez a konstrukció, hiszen a három év alatti költség így is töredéke a számítógép valódi értékének.

A tartós bérleti konstrukciónak azok számára ugyancsak nagy jelentősége van, akik esetleg készpénzzel is meg tudnák vásárolni a teljes konfigurációt: készpénzes vételnél ugyanis a rendelet értelmében csak egyszer lehet a hatvanezer forintos adó-visszatérítést érvényesíteni, míg részletre történő vásárlásnál (akkor is csak abban az esetben, ha a konstrukció évenkénti számlázást tesz lehetővé) egy konfigurációból három éven keresztül is visszaigényelhető az adókedvezmény. Az Albacomp a Sulinet Expressz beszállítóinak azon nem túl népes csoportjába tartozik, amely a K&H Bankkal ilyen konstrukciót dolgozott ki – a részleteket érdemes megtekinteni az Albacomp sulinetes minisite-ján.

Ez a minisite külön is megér egy misét: teljes körűen tájékoztatja a jogosultakat a lehetőségekről. A http://www.albacomp.hu/sulinetexpress címen található site-ot már csak esztétikai élményszerzés céljából is érdemes felkeresni, de feltehetően ennél mindenki fontosabbnak tartja, hogy gyakorlati információkat szerezzen. Az egyes menüpontok nagyjából ugyanazokat a kérdéseket tárgyalják, mint amelyeket Sulinet Expressz-összeállításunk cikkei: mi a Sulinet Expressz, ki veheti igénybe, hogyan lehet akár ingyen is gépet szerezni, de természetesen megtalálhatók a konkrét Albacomp-ajánlatok is. (Innen egy példa: a hároméves adó-visszatérítési határérték alatt láttunk olyan ajánlatot, amely egy 1,7 GHz-es, celeronos központi egységet tartalmaz, és a 128 MB DDR RAM, a 40 GB-os winchester, az 56 kbps-os modem, valamint a hálókártya mellett 17 colos LG monitor is elfér a konfigurációban.) Az is a minisite erényei közé tartozik, hogy a már említett 170 értékesítési pont közül irányítószám és település alapján is kiválasztható az a bolt, amely a vásárló lakhelyéhez legközelebb található.

Az Albacomp, amely idén kezdte meg a saját összeszerelésű noteszgépek forgalmazását, és idehaza lapunk megjelenésének napjaiban mutatja be az első hazai Centrinos notebookot, a Sulinet Expressz keretében is elérhetővé teszi az Albacomp Activa Mobil 220E márkanevű noteszgépet. Végezetül érdemes megemlíteni azt is, hogy az Albacomp-gépekkel az első internetes lépések is ingyen tehetők meg: mindegyik konfigurációhoz 15 órás Axelero kombi csomag jár.
Kulcsszavak: Albacomp Sulinet

Ezért egyre erősebb a felújított mobilok piaca

Erősödő újkészülék-eladások, a termékek hosszabbodó szoftveres támogatása és életciklusa, valamint a bevizsgált készülékek iránti növekvő bizalom is segíti Magyarországon a felújított okostelefonok piacának bővülését. A Rejoy.hu a távközlési világnap alkalmából gyűjtötte össze az aktuális trendjeit.

2024. május 18. 15:27

Compliance-szakemberi szerepben teszteli az AI-t a KPMG

A Joint Venture Szövetség (JVSZ) által rendezett Innovációra Magyar! konferencián számolt be a KPMG Magyarország munkatársa arról a kísérletükről, melynek keretében gépi tanulási modell fejlesztésével támogatták a vállalati anyagok feldolgozásának folyamatát. A vonatkozó szabályzatoknak való megfelelőség ellenőrzésére bevetett mesterséges intelligencia egyelőre nem helyettesíti a szakértői munkát, azonban jelentősen gyorsítja a folyamatot, 80% feletti hatékonyságú dokumentációs alapot hozva létre. Így a fennmaradó időben az emberi beavatkozás a nagy figyelmet igénylő, alaposabb elemzést tudja elvégezni.

2024. május 18. 13:59

A műholdas távközlés szerepe óriási mértékben nőtt

A legújabb űrtávközlési technológiák, a műholdas szolgáltatások és az űrkutatás álltak az idei Távközlés Világnapjához kapcsolódó konferencia fókuszában. A győri Széchenyi István Egyetem (SZE) eseményén kiosztották a Dr. Magyari Endre-díjakat is, amit idén Dr. Gschwindt András és Petres István hírközlési szakemberek vehettek át. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) az esemény kiemelt támogatója.

2024. május 18. 12:15

Elhunyt Zsakó László, a hazai számítástechnika tanárképzés elindítója

Életének 67. évében elhunyt Zsakó László, az ELTE Informatikai Kar Média- és Oktatásinformatika Tanszék nyugalmazott egyetemi docense, a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság Tehetséggondozási Szakosztályának vezetője.

2024. május 18. 10:24

A felújított mobilokat érintő legfontosabb nemzetközi és hazai trendek

Erősödő újkészülék-eladások, a termékek hosszabbodó szoftveres támogatása és életciklusa, valamint a bevizsgált készülékek iránti növekvő bizalom is segíti Magyarországon a felújított okostelefonok piacának bővülését. A Rejoy.hu a távközlési világnap alkalmából gyűjtötte össze az aktuális trendjeit.

2024. május 18. 10:19

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59