Az ISS bejelntette a RealSecure Desktop 7.0-s verzióját

forrás Prim Online, 2003. július 31. 17:08
A Noreg Kft., az Internet Security Systems, Inc. (ISS) magyarországi képviselője bejelentette, hogy megjelent a RealSecure Desktop 7.0-s verziója. A RealSecure Desktop egy behatolás-megakadályozó rendszer, amellyel megvédhetők az asztali és a hordozható számítógépeken lévő értékes adatok, emellett segítségével megvédhetők a támadásoktól és az illetéktelen felhasználástól a távoli laptopok, a vezeték nélküli LAN-ok és az otthoni irodák is.
A víruskereső programmal és tűzfallal nem kellően védett asztali gépek mindig is kedvelt támadási pontot jelentettek. Az ISS megoldása egy tűzfal, egy vezető behatolás-megakadályozó rendszer és egy alkalmazásvédelem együttes alkalmazásával blokkolja az asztali és a hordozható gépeket ért támadásokat. A RealSecure Desktop 7.0 az alkalmazás, a hálózat és a VPN viselkedésének az elemzésével figyeli és blokkolja a kimenő és a bejövő forgalmat, amelyet akár ismert, akár ismeretlen támadás okoz, ideértve a szolgáltatásmegtagadási támadásokat, a trójai falovakat és a puffer-túlcsordulásokat. A rossz szándékú és a gyanús forgalom nem megengedett, függetlenül attól, hogy az alkalmazás megbízható-e, mivel a trójai falovak, a férgek és a hátsó ajtón bejövő vírusok gyakran használnak megbízható alkalmazásokat (például böngészőket) a támadás megindításához.

A RealSecure Desktop 7.0 teljes mértékben integrálva van az ISS SiteProtector nevű, centralizált felügyeleti alkalmazásával, amely a hálózati, kiszolgálói és asztali környezetekhez készült Dynamic Threat Protection platform része. A SiteProtector bevezetési, konfigurálási és automatikus feladatkezelési eszközeivel értékes idő és erőforrások takaríthatók meg. Az ISS többi védelmi ügynökéhez hasonlóan a RealSecure Desktop 7.0 programot is rendszeresen frissíti az ISS világszerte elismert, X-Force nevű biztonsági csoportja a fenyegetések és a sebezhetőségi pontok legújabb adataival.

Kulcsszavak: ISS Noreg security

Egy új tévé színt visz a mindennapokba

Ma már nemcsak azért vásárolunk televíziót, mert a sugárzott műsorokat szeretnénk nézni, hanem mert a forradalmian új készülékek számtalan lenyűgöző funkcióval lettek ellátva. Hozzájárulnak ahhoz, hogy magasabb szintre emeljük a tévézés élményét.

2024. április 28. 22:16

Minden eddiginél több programmal várta az ELTE IK a Lányok Napjára ellátogató középiskolásokat

Az ELTE Informatikai Kar idén a „Semmiből született csodák – A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig” című rendezvénnyel csatlakozott a Lányok Napja országos programhoz.

2024. április 28. 17:21

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig

Az ELTE Informatikai Kar idén a „Semmiből született csodák – A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig” című rendezvénnyel csatlakozott a Lányok Napja országos programhoz.

2024. április 28. 13:55

Kén-hexafluorid betiltása – Nem gáz többé!

Az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése az egész világon hatalmas feladat, és e küldetés része a kén-hexafluorid (SF6) gáz teljes körű betiltása is. Ez különösen a villamosenergia-iparban jelent komoly változást, hiszen a kapcsolóberendezések szigeteléséhez eddig rendszerint ezt az anyagot használták. 

2024. április 28. 12:04

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50