Együttműködési keretmegállapodás az MMSZ és az NFTH között

MTI Sajtóadatbank, 2003. augusztus 6. 10:39
Együttműködési keretmegállapodást kötött a Nemzeti Fejlesztési Terv és EU támogatások Hivatala (NFTH), valamint a Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) az európai uniós csatlakozáshoz kapcsolódó kommunikációs tevékenységben való részvételről - tájékoztatta a Miniszterelnöki Hivatal kedden az MTI-t.
A megállapodás szerint az Európai Unióhoz való sikeres csatlakozás előfeltétele a lehetőségek ismerete, a megfelelő számú és összetételű információ elérhetősége és színvonalas kommunikálása. E feladat sikeres megoldása érdekében az NFTH felkérte az MMSZ-t, hogy vegyen részt e tevékenységben.

A határozatlan időre megkötött megállapodás értelmében a marketingszövetség vállalta, hogy javaslataival segíti az NFTH által kialakításra kerülő tájékoztatási koncepció megvalósítását. Az NFTH havi, illetve a feladatokhoz kapcsolódó rendszerességgel működő információs és tájékoztatási munkacsoportjába az MMSZ tanácskozási jogú képviselőt delegál.

Az NFTH vállalta, hogy a Nemzeti Fejlesztési Tervvel kapcsolatos információkat, kiadványokat folyamatosan eljuttatja a Magyar Marketing Szövetségnek. A szakmai szövetség kérésének megfelelően előadót delegál a marketingszövetség európai uniós és NFT-hez kapcsolódó rendezvényeire.

A szerződés szerint a felek 2004. május 1-31. között, az Európai Unióhoz történő csatlakozást követően megvizsgálják az együttműködés addigi tapasztalatait és szükség esetén a jelenlegi elképzeléseket módosíthatják. Amennyiben az addigi időszakban újabb együttműködési igények merülnek fel, a megállapodást kiegészítik az aktuálisan felmerülő igényekkel.

Az együttműködés során felmerülő költségek finanszírozásáról esetenként állapodnak meg a felek.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55