Domino GPRS: több információ változatlan áron

Díjkedvezmény a 777westel mail és GPRS együttes használata esetén

MTI Sajtóadatbank, 2003. augusztus 15. 11:13
A Westel Domino kártyás ügyfelei szeptembertől a GPRS használatával sokkal több információhoz juthatnak változatlan áron, mert a havidíj meghatározott adatforgalmat is tartalmaz majd. Szintén kedvező változás, hogy a Westel szinte valamennyi GPRS felhasználója díjmentesen vagy engedményesen veheti igénybe a 777westel mailt.
A Westel GPRS szolgáltatást használó ügyfelei szeptembertől újabb kedvezményekben részesülnek. A Domino kártyás GPRS WAP és GPRS Internet előfizetők sokkal több információhoz juthatnak, mert a havidíj a hozzáférés lehetőségén túl szeptember 1-től már felhasználható adatmennyiséget is magában foglal. A kedvező változásnak köszönhetően a GPRS WAP csomagban ezentúl a 250 Kbyte-os (kb. 100 WAP oldalnyi), a GPRS Internet csomagban a 10 Mbyte-os (kb. 2500 átlagos szöveges e-mail-re elegendő) keret felhasználását követően kezdődik csak a forgalomarányos számlázás.

Szintén ősztől a népszerű 777westel mail szolgáltatást a GPRS WAP és GPRS Internet előfizetők kedvezménnyel vagy díjmentesen vehetik igénybe. A GPRS Internet csomag használata esetén előfizetéses és Domino kártyás ügyfelek egyaránt egy 10 Mbyte-os tárhellyel rendelkező postafiókot igényelhetnek havidíjmentesen, a WAP elérését biztosító GPRS WAP díjcsomag esetén pedig egy 5 Mbyte-os 777westel mail postafiók díja automatikusan kedvezőbb lesz. A 777westel mail igazán sokoldalú, segítségével az elektronikus levelezés interneten, WAP-on, SMS-ben és levelezőprogrammal egyaránt bonyolítható. A GPRS és 777westel mail együttes használata esetén kedvezményesen elérhető postafiókok szükség esetén természetesen a díjszabásban foglaltak szerint további tárhellyel bővíthetők.

A GPRS terén havidíjasok számára kedvező változás, hogy augusztus 1-je óta a GPRS roaming adatátviteli szolgáltatások használata a legtöbb partnerhálózat esetében kedvezőbb, azaz néhány ország kivételével az eddigi nettó 2000 Ft helyett 1500 Ft-ba kerül egy Megabyte-nyi adat le- vagy feltöltése.
Kulcsszavak: GPRS WAP Domino SMS Westel MTR

Egyedülálló elektromos kerékpárral erősít a Decathlon

A mikromobilitási trendek átformálják a városi közlekedést, az infrastruktúra fejlesztésével folyamatosan nő a kerékpározók száma, emellett pedig egyre inkább előtérbe kerülnek az elektromos kerékpárok. 

2024. április 26. 19:40

Sportfogadásban lett sikeres a profi ladbarúgó, aki saját platformot hozott létre

17 évig volt profi labdarúgó Csépányi Gábor, aki ma már a sportfogadás területén működik sikeresen. Saját fejlesztésű platformjaimmár milliárdot képviselő üzlet, amellyel most nemzetközi vizeken is bizonyít.

2024. április 26. 17:56

FireAlpaca 2.11.19

Az ingyenes grafikai programban bőséges ecsetválasztékkal, jól átlátható menükkel, rétegkezeléssel és további speciális funkciókkal szerkeszthetjük képeinket.

2024. április 26. 17:16

ToDoList 8.3.0.0

Az ingyenes határidőnapló program segít abban, hogy a különböző elvégzendő feladatokat egy helyen nyilvántartsuk, kategorizáljuk, prioritásokat rendeljünk hozzá stb. Megadható a kezdés illetve a befejezés pontos ideje, sőt a megfelelő pillanatban értesítést is kapunk azokról.

2024. április 26. 17:14

Tippek a hosszabb üzemidőhöz a HONOR-tól

A HONOR készülékei, a kedvező árútól a csúcskategóriásig kiváló akkumulátor üzemidővel rendelkeznek, mérsékelt igénybevétel mellett akár egész nap használhatóak. Ettől függetlenül azonban érdemes figyelni arra, hogy miként tudjuk a leghatékonyabban kihasználni az üzemidőt, hogy még véletlenül se merüljön le okostelefonunk.

2024. április 26. 16:19

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50