BMC: vállalkozásba integrált ütemezési megoldás a SAP-környezetekhez

Tóth Kristóf, 2003. szeptember 25. 08:27

A BMC Software bejelentette, hogy a SAP környezethez kifejlesztett, CONTROL-M vállalkozásba integrált ütemezési megoldás mostantól támogatja a SAP Business Information Warehouse (SAP BW) terméket.
A CONTROL-M a teljes vállalat integrálása és irányítása révén az esetleges problémák proaktív módon történő megoldásával - mielőtt azok pénzügyi szempontból hatást gyakorolhatnának a vállalkozásra - segíti a SAP megoldásokon alapuló környezetek rendelkezésre állásának és megbízhatóságának biztosítását. E bejelentésével a BMC Software CONTROL-M a SAP alkalmazások legszélesebb körére - köztük a SAP Basis Release 4.6 rendszer Computer Center Management System (CCMS) terméke, az adatok archiválása és mostantól a SAP BW - bővíti ki SAP megoldásokhoz nyújtott támogatását.

A SAP BW, a mySAP Business Intelligence egyik alkotóeleme zárja a kört az üzleti folyamatok és a döntéshozatali folyamat támogatása között egy olyan adattárház-platformmal, amely biztosítja a vállalat összes adatforrásából származó adatok integrálását, és az üzleti adatszerzési eszközök robusztus készletét bocsátja rendelkezésre. Fejlett ütemezési lehetőségei segítségével a CONTROL-M segíti a SAP BW felhasználóit abban, hogy a SAP BW kötegelt folyamatoknak a más SAP alkalmazásokon és más környezetekben futó kötegelt folyamatokkal történő szoros integrációja révén egységes üzleti folyamatot valósítsanak meg. Ráadásul a CONTROL-M továbbfejlesztett kezelési és monitoring képességeket biztosít a SAP BW folyamatokhoz, ezzel nagyobb rugalmasságot biztosít a felhasználók számára az integrált folyamatáramlások tervezésében. A fentieken túlmenően a BMC Software Business Service Management (BSM) stratégiája részeként, amelynek célja az IT erőforrásoknak az üzleti célkitűzésekkel való szoros összekapcsolása, a CONTROL-M lehetővé teszi a SAP ügyfelek számára az esetleges SAP BW ütemezési problémák megismerését, és az ehhez az üzleti szempontból kritikus fontosságú alkalmazáshoz szükséges szolgáltatásminőséget biztosítja.

Mint a SAP megoldások piacvezető third party job scheduling megoldása, a CONTROL-M maximalizálja az üzleti folyamatok automatizálását és egységes, kezelhető SAP üzleti folyamatok működését teszi lehetővé. A BMC Software SAP Global Software Partner. A SAP-vel való szoros kapcsolatának segítségével a BMC Software mindenkor a legújabb, legfejlettebb képességeket kínálja a SAP megoldásokon alapuló környezetekhez.
Kulcsszavak: SAP BMC adattárház

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig

Az ELTE Informatikai Kar idén a „Semmiből született csodák – A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig” című rendezvénnyel csatlakozott a Lányok Napja országos programhoz.

2024. április 28. 13:55

Kén-hexafluorid betiltása – Nem gáz többé!

Az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése az egész világon hatalmas feladat, és e küldetés része a kén-hexafluorid (SF6) gáz teljes körű betiltása is. Ez különösen a villamosenergia-iparban jelent komoly változást, hiszen a kapcsolóberendezések szigeteléséhez eddig rendszerint ezt az anyagot használták. 

2024. április 28. 12:04

Újabb akadály hárul el a nagy hatótávolságú e-kamionok elterjedése elől

Sikeres tesztet teljesített a Siemens: töltési rendszere 1 MW teljesítményt adott le.

A német cég prototípusát egy nagy hatótávolságú e-kamionnal tesztelték. Az új készülék több Siemens SICHARGE UC150 töltőberendezésből, ezek kimeneti teljesítményét összefogó kapcsolási kialakításból (switching matrix) és a megawatt-töltésre speciálisan kialakított diszpenzerből állt.

2024. április 28. 10:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50