A versenyhivatal engedélyezte a Synergon-Atos Origin akvizíciót

forrás Prim Online, 2003. november 6. 13:13

A Gazdasági Versenyhivatal jóváhagyta azt a megállapodást, amely alapján az Atos Origin Information Technology Kft. a Synergon tulajdonába kerül.
A Synergon Informatika Rt. 2003. október 30-án kézhez vette a Gazdasági Versenyhivatal feltétel nélküli jóváhagyását az Atos Origin International B. V. és a Synergon Informatika Rt. között üzletrész adásvétele tárgyában létrejött azon megállapodásra, amely alapján az Atos Origin Information Technology Kft. a Synergon tulajdonába kerül.

Az Atos Origin stratégiai döntése értelmében a közép-kelet európai térségben partnercégen keresztül kíván működni. A megállapodás értelmében a Synergon Informatika Rt. megvásárolta az Atos Origin teljes tulajdonú magyarországi leányvállalatát, az Atos Origin Information Technology Kft.-t, továbbá a kelet-közép-európai régióban a Synergon stratégiai partnerként fogja képviselni az Atos Origint. A Synergon ezentúl az Atos Origin kelet-közép-európai régióban működő ügyfelei számára informatikai megoldásokat, szolgáltatásokat és tanácsadást nyújt. Az együttműködési megállapodás Magyarország mellett Csehországra, Horvátországra, Szlovákiára és Szlovéniára terjed ki. A megállapodás alapján a közép-kelet-európai régión kívül az Atos Origin nyújt támogatást a Synergon ügyfeleinek.
Kulcsszavak: Synergon Atos Origin

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38