Xerox: új CopyCentre termékcsalád

forrás Prim Online, 2003. november 19. 08:08
A társaság új, színes munkákra is alkalmas CopyCentre C32 és CopyCentre C40 színes berendezéseivel bővítette digitális másolói sorát, melyek most már minden másolási sebességtartományban rendelkezésre állnak a 16 oldaltól a 90 oldal percenkénti teljesítményig.
A CopyCentre családhoz tartoznak új és régebb óta meglévő termékek, amelyek közül néhányat újraterveztek, átneveztek és újraáraztak. Ezek tetszés szerinti jellemzőket kínálnak, amelyek lehetővé teszik, hogy a vevő a rendszert saját irodai igényeihez igazítsa, valamint olyan alapfunkciókat biztosítanak, amelyekkel csökkenthetők a költségek és növekszik a termelékenység. Ezen tulajdonságok közé tartoznak az alábbiak:

· Újratervezett érintőképernyős felhasználói interfész, amely az első képernyőn felkínálja a leggyakrabban használt funkciók 80 százalékát, ezzel könnyíti meg a gép használatát.

· Előre szkennelési funkció, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználó már akkor elindítsa feladatát, miközben a berendezése egy másik munkát végez, így az időmegtakarítás révén növeli a termelékenységet.


· A Xerox által szabadalmaztatott AutoIQ automatikus ellenőrző rendszer, amely folyamatosan figyeli és korrigálja a beállításokat az optimális teljesítmény elérése érdekében.

· A felhasználó által cserélhető egységek (CRU) gondoskodnak a hasznosidő-kiesések megelőzéséről és a megbízhatóságról. Az ügyfél gyorsan és könnyen ki tud cserélni meghatározott egységeket a szerviz bevonása nélkül.


· A nagyteljesítményű munkabefejező opciók automatikus iratrendezést, szimpla vagy dupla tűzést és lyukasztást kínálnak.

· A biztonsági alternatívák lehetővé teszik, hogy a felhasználó ellenőrizze a készülékhez való hozzáférést, irányítsa a használatot és biztosítsa a titkosságot.

A termékcsalád három csoportra osztható az iroda másolási kapacitás iránti igényétől függően.

Nagy volumen

A CopyCentre C65, C75 és C90 - amely 65, 75 illetve 90 lap/perc teljesítménnyel másol - olyan ügyfelek számára készült, akiknek a havi másolási volumene 40 000 és 300 000 oldal között van. Ezek a készülékek ideálisak nagy munkacsoportok és vállalati részlegek számára. A munkabefejező opciók közé tartozik az opcionális füzetkészítő és hajtogató funkció.

Közepes volumen

A Xerox két platformot kínál versenyképes áron ebben a kategóriában.

· A CopyCentre C35, C45 és C55 - melyek 35, 45, illetve 55 lap/perc teljesítménnyel dolgoznak - fekete-fehér, kis helyigényű digitális másológépek, amelyek ideálisak kis és közepes méretű munkacsoportok és irodák számára.

· A CopyCentre C32 és C40 színes berendezések - melyek 16 lap/perc színes és 32 lap/perc fekete-fehér, illetve 22 lap/perc színes és 40 lap/perc fekete-fehér teljesítménnyel dolgoznak - sokféle jellemzőt kínáló, színes munkákra is alkalmas berendezések olyan irodai felhasználók számára, akik főként fekete-fehér másolást igényelnek, de elérhető színes technológiára is vágynak. A C32 és a C40 a légköltség-kímélőbb színes másolást biztosítja az iparágon belül, minthogy a felhasználó csak akkor fizeti meg a színes technológiát, amikor azt valóban használja. A fekete-fehér oldalak ugyanannyiba kerülnek, mint bármelyik másik fekete-fehér berendezésen. Ezek a másolók fejlett technikával rendelkeznek, EA tonert használnak, a Xerox új, vegyi úton előállított tonerét, amely élesebb képminőséget eredményez, finomabb vonalakkal és szöveggel, valamint hozzájárul a magasabb fokú megbízhatósághoz és alacsonyabb szervizköltségekhez.

Alacsony volumen

A CopyCentre család a Xerox már meglévő másológépeihez csatlakozik, melyek megtartják jelenlegi neveiket. A WorkCentreŇ Pro 412, 416, 423/428 és a Document CentreŇ 425 berendezés 12, 16, 23, 28, illetve 25 lap/perc teljesítménnyel dolgoznak. Ezek a másolók kis mennyiségi igényekkel rendelkező kisvállalkozások és irodai munkacsoportok számára ideálisak.

Minden CopyCentre termék moduláris felépítésű és a Xerox irodai termékcsaládján belül bővíthető. A termékcsalád magában foglalja a WorkCentre multifunkciós alapkészülékeit és a WorkCentre Pro hálózatba kapcsolt irodai rendszereit.

A CopyCentre színes C32, színes C40, C65, C75, C90, C35, C45 és C55 már elérhetőek Magyarországon. Az értékesítés, szervizelés és bérbeadás a Xerox kereskedőin és koncessziós partnerein keresztül történik.
Kulcsszavak: Xerox fénymásoló

Egy új tévé színt visz a mindennapokba

Ma már nemcsak azért vásárolunk televíziót, mert a sugárzott műsorokat szeretnénk nézni, hanem mert a forradalmian új készülékek számtalan lenyűgöző funkcióval lettek ellátva. Hozzájárulnak ahhoz, hogy magasabb szintre emeljük a tévézés élményét.

2024. április 28. 22:16

Minden eddiginél több programmal várta az ELTE IK a Lányok Napjára ellátogató középiskolásokat

Az ELTE Informatikai Kar idén a „Semmiből született csodák – A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig” című rendezvénnyel csatlakozott a Lányok Napja országos programhoz.

2024. április 28. 17:21

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig

Az ELTE Informatikai Kar idén a „Semmiből született csodák – A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig” című rendezvénnyel csatlakozott a Lányok Napja országos programhoz.

2024. április 28. 13:55

Kén-hexafluorid betiltása – Nem gáz többé!

Az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése az egész világon hatalmas feladat, és e küldetés része a kén-hexafluorid (SF6) gáz teljes körű betiltása is. Ez különösen a villamosenergia-iparban jelent komoly változást, hiszen a kapcsolóberendezések szigeteléséhez eddig rendszerint ezt az anyagot használták. 

2024. április 28. 12:04

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50