Az Atos Origin Kft. a Synergon Csoportban

Kovács Attila, 2003. december 12. 14:35

Száray Lóránt, a Synergon vezérigazgatója december 12-én sajtótájékoztatón jelentette be, hogy cége az informatikai outsoucing és tanácsadás terén ismert Atos Origin Kft.100 százalékos tulajdonosa lett, s a kft. a Synergon Csoport ötödik tagjaként, Synergon Atos Origin Kft. néven működik a jövőben.

Ezzel mintegy 55 fővel növekszik a csoport létszáma, ugyanakkor a Synergon komoly új referenciabázishoz jut, és erősíthet az említett két területen. Kovács Attila, a kft. ügyvezetője elmondta, a Synergon portfolióját jól kiegészítő, multinacionális ügyfélkörrel (Philips, Aegon, Akzo Nobel, Procter&Gamble) rendelkező cég árbevétele a múlt évben 5,8 millió euro volt. A szerviz, projektszerű munkavégzés erősítését tűzték ki célul. A cég fő termékét, az Atos Call Tracking System (ACTS) híváskezelő rendszert főleg szolgáltatásként kínálják közepes hazai cégeknek, vállalkozásoknak.

A ma bejelentett szerződés preferált partneri státuszban Magyarországon kívül Szlovákia, a Cseh Köztársaság, Horvátország és Románia területére is szól, az EU-ba való belépésünket követően pedig közös fellépésekre a tagállamok piacain.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38