Az XAPT Hungary Kft. vállalatirányítási rendszert vezet be az SVT-Wamslernél.

forrás Prim Online, 2004. január 8. 13:10
Karácsony előtti napon kötött szerződést az XAPT Hungary Kft. az SVT-Wamsler Háztartástechnikai Rt.-vel a Microsoft Axapta integrált rendszer bevezetésére.
A szerződés értelmében egyéves projekt keretében bevezetésre kerül az Axapta rendszer pénzügy-számviteli, kereskedelmi, logisztikai és teljes termelésirányítási funkcionalitása, OLAP alapú vezetői információs rendszerrel. A tűzhelyeiről és kandallóiról jól ismert, nagy múltú nagyvállalat közel 1500 dolgozót foglalkoztat. Salgótarjánban és környékén hat gyártó telephellyel és raktárbázissal, Budapesten kettő, Németországban több kereskedelmi irodával rendelkezik. Kiépítésre kerül egy központosított Axapta rendszer, amelyhez valamennyi telephely és iroda on-line kapcsolódik kezdetben 72 felhasználóval, amely a későbbiek során fokozatosan bővül.

Először egy homogén microsoftos informatikai környezet kerül kialakításra az ügyfélnél, amelynek eredményeként a legkorszerűbb alapinfrastruktúra technológiák kerülnek bevezetésre: Windows 2003 platform és Active Directory címtár, Exchange 2000 levelező rendszer, ISA firewall. A telephelyi vékonykliens kommunikációt a Windows 2003 Terminal Service és Citrix szolgáltatása fogja biztosítani. A teljes rendszer szállítását és kialakítását fővállalkozásban az XAPT Hungary végzi, amellyel Magyarország legnagyobb iparvállalati Axapta alkalmazása valósul meg.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig

Az ELTE Informatikai Kar idén a „Semmiből született csodák – A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig” című rendezvénnyel csatlakozott a Lányok Napja országos programhoz.

2024. április 28. 13:55

Kén-hexafluorid betiltása – Nem gáz többé!

Az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése az egész világon hatalmas feladat, és e küldetés része a kén-hexafluorid (SF6) gáz teljes körű betiltása is. Ez különösen a villamosenergia-iparban jelent komoly változást, hiszen a kapcsolóberendezések szigeteléséhez eddig rendszerint ezt az anyagot használták. 

2024. április 28. 12:04

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50