Új kereskedelmi vezérigazgató-helyettes a Synergonban

forrás Prim Online, 2004. január 29. 20:10
A Synergon Informatika Rt. jövőbeni teljesítményének és kereskedelmi tevékenysége hatékonyságának növelése érdekében 2004. február 2-től Polgár Pál tölti be a társaság kereskedelmi vezérigazgató-helyettesi posztját.

A Synergon számára az általános gazdasági visszaesés, valamint a költségvetési megszorítások következtében beszűkülő piac váratlan és tervezhetetlen bevételkiesést okozott 2003-ban. A jelenleg és várhatóan 2004-ben is uralkodó piaci tendenciák és lehetőségek a Synergon vezetését a kereskedelmi stratégia megváltoztatására sarkalták. A társaság hosszú távú stratégiai célkitűzései változatlanok, a célok megvalósításához vezető kereskedelmi tevékenységben azonban változások szükségesek. Ezek célja a Synergon értékesítési hatékonyságának növelése, a változó piacot (kisebb volumenű, gyorsan forgó projektek, illetve a költségvetési-dominanciájú beruházások és EU-projektek kettőssége) gyorsan és rugalmasan kiszolgálni képes értékesítési folyamatok bevezetése. A célok megvalósítása érdekében a társaság vezetése új kereskedelmi vezérigazgató-helyettes kinevezéséről döntött.

Polgár Pál, kereskedelmi vezérigazgató-helyettes

Polgár Pál (49) 1999. július 1-je óta dolgozik a Synergon Informatika Rt.-ben. Synergonos pályafutását üzletág-igazgatóként kezdte a Synergon ERP üzletágában, majd az üzletágat magában foglaló Tanácsadás Divízió kereskedelmi igazgatójává vált. Pozícióiban számos projekt kivitelezéséért volt felelős, nevéhez fűződik többek között a KKSZI (MKGI) projekt megvalósítása is. Projektigazgatóként felügyelte vállalatirányítási rendszerek bevezetését az Agrárintervenciós Központ, a Gyermek, Ifjúsági és Sport Minisztérium, a Furukawa Kft , illetve a Bólyi Mezőgazdasági Rt. számára.

Polgár Pál tevékenységének eredményei közé tartozik, hogy a Synergon vezető szerepet nyert el az államigazgatási piacon. Közreműködésével sikeres partner kapcsolatok és korrekt együttműködés jött létre a Társaság stratégiai partnereivel.

Polgár Pál 1986-ben végzett a Marx Károly Közgazdaságtudományi Egyetemen Közgazdász Ipari Tervező-szervező szakon. Az egyetem elkezdése előtt 1979-ben kezdett dolgozni az ÉLGAV-nál, ahol rendszerszervező és szervezési irodavezető volt. Feladatai közé tartozott a nagygépes adatfeldolgozó rendszerek szervezése, folyamatok tervezése, programozási specifikációk készítése. 1989-től 1999-ig a Processorg Kft. ügyvezető igazgatója volt, egyedi szoftverfejlesztési feladatokat menedzselt és kivitelezett.

Polgár Pál feladata egy dinamikus, a gyorsan változó piachoz rugalmasan alkalmazkodó kereskedelmi tevékenység vezetése. "Fő célkitűzésemnek tartom a Synergonban hagyományosan erős infrastrukturális és az új piaci szegmenst jelentő tanácsadás jellegű bevételek közötti egyensúly megtalálását, s ezen keresztül az árbevétel növelése mellett a rendszerintegrációból származó szolgáltatás tartalom folyamatos emelését is." - mondta Polgár Pál, a Synergon kereskedelmi vezérigazgató-helyettese.

Kulcsszavak: Synergon +céginfo CIO

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14