A cannes-i GSM eseményre készül az Allround Kft.

Kovács Attila, 2004. február 20. 09:09
Híreink szerint a budapesti illetőségű Allround Informatika Kft. a Cannes-ban február 23. és 26. között megrendezésre kerülő hatodik 3GSM World Congress kiállításon, a magyar standon jelenik meg új megoldásaival.
A kiállítás a GSM technológia és a mobiltávközlés legnagyobb rendezvénye, tavaly 576 kiállítót, valamint 26 ezer látogatót vonzott a világ 154 országából. A hétfőtől a Fesztivál Palotában zajló eseményen az Allround bemutatja a szolgáltatók bevételének vizsgálatát segítő (Revenue Assurance) megoldásait, köztük a most megjelent legfrissebbet, az Interconnect Bypass Detectort.

Az Allround a GSM szolgáltatók részére fejleszt üzleti folyamataikat támogató szoftvermegoldásokat. A cég termékei a hívásadat-feldolgozás, a számlázás, a barangolás (roaming), az előfizetők megtartása (churn prevention), a szolgáltatók ellen elkövetett csalások felderítése (fraud detection) és a minőségbiztosítás területein segítik a mobilszolgáltatók működését. A vállalat exportorientáltságát jelzi, hogy a három magyarországi mobilszolgáltató mellett európai, észak- és dél-amerikai referenciákkal is rendelkezik. 2004-re a cég további dinamikus növekedést tervez a külföldi piacokon.

Az Allround 1995 óta a Microsoft hivatalos megoldásszállítója (Microsoft Certified Solution Provider), 1999 óta rendelkezik az Oracle minősített partneri fokozatával (Oracle Certified Solution Partner), emellett 2002. folyamán részesévé vált a Sun Developer Connection Partner Programnak. A cég fontosnak tartja a részvételt a különböző szakmai szervezetekben is, így az IVSZ-, HTE- és NJSZT-tagság mellett, 2002 áprilisa óta az egyetlen magyarországi társult tagja a világ mobilkommunikációval foglalkozó vállalatait tömörítő GSM Szövetségnek (GSM Association).
Kulcsszavak: kiállítás GSM

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36